ΑΝ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΒΙΒΟΜΗΧΑΝΙΑ , ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΕΙΡΗΝΗ Σ' ΕΝΑΝ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΟ ΚΟΣΜΟ?

ΑΝ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΒΙΒΟΜΗΧΑΝΙΑ , ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΕΙΡΗΝΗ Σ' ΕΝΑΝ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΟ ΚΟΣΜΟ?

ΟΙ ΠΛΙΑΤΣΙΚΟΛΟΓΟΙ

ΟΙ ΠΛΙΑΤΣΙΚΟΛΟΓΟΙ

Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΗΣ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΗΣ ΑΦΘΟΝΙΑΣ

Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΗΣ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΗΣ ΑΦΘΟΝΙΑΣ

ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ - ΤΗ ΔΙΕΘΝΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΚΗΝΗ- ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΥ - ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ-ΕΝΕΡΓΕΙΑ - κλπ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

ΚΑΛΩΣΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗ ΜΙΑ ΕΙΚΟΝΑ - ΧΙΛΙΕΣ ΛΑΞΕΙΣ

http://www.picturesforwords.blogspot.com/
e-mail: prodial21@gmail.com


Η δύναμη και η γλώσσα της εικόνας

Οι εικόνες, όπως φωταγραφίες, σκίτσα, γελοιογραφίες πίνακες, γκράφιτι, αφίσσες, παιδικές ζωγραφιές κ.λπ. λένε πολλές φορές, όσα δεν μπορούν να πουν, όχι ένα άρθρο, ή ένα βιβλίο, αλλά ολόκληρες βιβλιοθήκες. Το σημαντικότερο με τη γλώσσα της εικόνας είναι ότι, παρ' ότι είναι εύληπτη και μάλλον γι' αυτό, προκαλεί σύνθετες διανοητικές λειτουργίες, προκαλεί συναισθηματική και συνειδησιακή διέγερση και καταλήγει σε αξιολογική κρίση όλων των φανερών και κρυφών "συντελεστών" της.

Δεν είναι τυχαίο ότι η προπαγάντα και η διαφήμιση στηρίζονται σχεδόν αποκλειστικά στην "εικόνα" και μάλιστα στην παραπλανητική εικόνα, με αποτέλεσμα τη δημιουργία της εικονικής πραγματικότητας, που καταργεί την Εαυτότητα και διαμορφώνει πλαστικές συνειδήσεις.

Η Πρωτοβουλία Διαλόγου για ένα Νέο Ουμανισμό, (http://www.infonewhumanism.blogspot.com/) πιστεύει πως η εικόνα, η κάθε αληθινή εικόνα από τον κόσμο και τη ζωή λειτούργησε θετικά στη διαμόρφωση του ανθρώπινου πολιτισμού και μπορεί σήμερα να λειτουργήσει ανατρεπτικά-απελευθερωτικά απέναντι στις δυνάμεις που στρεβλώνουν την εικόνα του κόσμου και παραμορφώνουν την εικόνα της ζωής. Γι' αυτό εγκαινιάζει αυτή τη νέα ιστοσελίδα της, ΜΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΣΕ ΓΚΡΙΖΟ ΦΟΝΤΟ, και παρακαλεί κάθε επισκέπτη της να μας τροφοδοτεί (prodial21@gmail.com) με αντίστοιχες καλές εικόνες, για τον εμπλουτισμό της.
Ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τη συνεργασία.

Για την Πρωτοβουλία Διαλόγου για ένα Νέο Ουμανισμό

Κώστας Λάμπος

Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
Η Πρωτοβουλία Διαλόγου για την Άμεση Δημοκρατία και τον Ουμανισμό που εκπροσωπείται από τον Κώστα Λάμπο, είναι ένας κύκλος ατόμων που αγωνιά για το μέλλον της Ελλάδας, της Ευρωπαϊκής Ένωσης και του κόσμου ολόκληρου και αγωνίζεται ενάντια στην καπιταλιστική βαρβαρότητα και σε κάθε μορφής σκοταδισμού και εξουσίας, για Άμεση Δημοκρατία, Αταξική Κοινωνία και Οικουμενικό Ουμανισμό.

ΑΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΖΩΓΡΑΦΙΣΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ. ΑΥΤΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

ΑΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΖΩΓΡΑΦΙΣΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ. ΑΥΤΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ
ΕΤΣΙ ΜΕ ΕΙΔΕ Ο 5χρονος σκιτσογράφος ΒΑΣΙΛΗΣ Ν. ΜΑΝΑΝΑΣ. (Τέλος Δεκέμβρη 2007). ΚΑΙ ΑΠΟΤΥΠΩΣΕ ΣΩΣΤΑ ΤΟΝ ΑΝΑΣΤΑΤΟ, ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΜΕΝΟ ΚΑΙ ΜΕ ΓΟΥΡΛΟΜΕΝΑ ΜΑΤΙΑ ΠΡΑΣΙΝΟΚΟΚΚΙΝΟ ΚΟΣΜΟ ΕΝΟΣ ΨΑΛΙΔΟΧΕΡΗ ΠΟΥ ΕΚΣΦΕΝΤΟΝΙΖΕΙ ΚΡΑΥΓΕΣ ΚΑΙ ΙΔΕΟΛΟΥΛΟΥΔΑ ΜΟΛΟΤΩΦ.

Τετάρτη, 8 Ιουλίου 2015

ΣΠΑΣΕ ΤΩΡΑ ΤΣΙΠΡΑ ΤΑ ΔΕΣΜΑ ΣΟΥ

Πιόνια στη μεγάλη γεωπολιτική σκακιέρα;

Γράφει ο Κώστας Λάμπος

Κρίσιμες οι στιγμές για την Ελλάδα και τον Ελληνισμό. Κρίσιμες οι στιγμές για την Ευρώπη και τον κόσμο. Κρίσιμη στιγμή και για την αριστερά της κοινωνικής ισότητας και της άμεσης κοινωνικής δημοκρατίας. Καμιά δικαιολογία για σιωπή, γιατί υπάρχουν στιγμές που η σιωπή δεν είναι χρυσός, αλλά συνενοχή.

Η καλπάζουσα καπιταλιστική παγκοσμιοποίηση με πρωτεργάτη τον αμερικανισμό[1] οικοδομεί ‘δια πυρός και σιδήρου’ τη Νέα Τάξη Πραγμάτων της ‘μιάς παγκόσμιας κυβέρνησης’ και της μιας και μοναδικής αλήθειας, με στόχο έναν μονοπολικό καπιταλιστικό κόσμο, στον οποίο το 1% του παγκόσμιου πληθυσμού θα ελέγχει, με τη βοήθεια τω σκοταδιστικών μύθων και των εξουσιαστικών ιδεολογιών, την παγκόσμια οικονομία και θα ασκεί απόλυτη εξουσία πάνω στο υπόλοιπο 99% της ανθρωπότητας.
Για την επιτυχία αυτού του σχεδίου ο αμερικανισμός έπρεπε να βγάλει από τη μέση τον βασικό ανταγωνιστή του, την Σοβιετική Ένωση, πράγμα που το κατάφερε οικοδομώντας την αμερικανοκινεζική προσέγγιση και συνεργασία με πρωτεργάτες τον Κίσινγκερ και τον Μπρεζίνσκι[2] που όξυναν τις σινοσοβιετικές σχέσεις, διέφθειραν και αποδυνάμωσαν την αστική κρατικοκαπιταλιστική άρχουσα τάξη και τη σοβιετική νομενκλατούρα, με αποτέλεσμα αντί αυτή να κάνει από τον λεγόμενο ‘υπαρκτό σοσιαλισμό’ ένα βήμα μπροστά προς τον σοσιαλισμό της άμεσης κοινωνικής δημοκρατίας, έκανε ένα βήμα πίσω προς τον υπαρκτό καπιταλισμό. Αυτές οι εξελίξεις γιορτάστηκαν ως ο θρίαμβος της νεοφιλελεύθερης ιδεολογίας και του αμερικανισμού και ως θάνατος του σοσιαλιστικού οράματος με την έννοια ενός αντικαπιταλιστικού κόσμου της κοινωνικής ισότητας και της αταξικής κοινωνίας. Πολλοί πίστεψαν πως μετά την κατάρρευση του σοβιετικού πόλου του διπολισμού, ο επόμενος, ο 21ος, αιώνας θα ήταν ο αιώνας του αμερικανισμού και της οικοδόμησης ενός μονοπολικού κόσμου, αλλά τα γεγονότα τους διέψευσαν, γιατί:
·         η ηγεσία του Κομμουνιστικού Κόμματος Κίνας χρησιμοποίησε την αμερικανική οικονομική συνεργασία για την οικοδόμηση μιας ραγδαία αναπτυσσόμενης και αυτόνομης καπιταλιστικής Κίνας[3] το μέγεθος της οποίας σταδιακά την αναδείχνει σε μεγάλη παγκόσμια οικονομική και στρατιωτική δύναμη, διεκδικητή της παγκόσμιας ηγεμονίας,
·         η Ρωσία, διατηρώντας το πυρηνικό της οπλοστάσιο σχεδόν άθικτο, κατάφερε, χάρη στις άφθονες πλουτοπαραγωγικές πηγές της και στο πείσμα του ρώσικου λαού να ανασυγκροτηθεί γρήγορα από κρατικοκαπιταλιστική σε ιδιωτικοκαπιταλιστική οικονομία και να ξαναδιεκδικήσει ρόλο μεγάλης δύναμης και τρίτον,
·         η Ευρωπαϊκή Κοινότητα μετεξελίχθηκε σε Ευρωπαϊκή Ένωση με στόχο τις Ενωμένες Πολιτείες της Ευρώπης, το ειδικό βάρος της οποίας την καθιστούσε παράγοντα ειρήνης, προόδου και ρυθμιστή των παγκόσμιων εξελίξεων.
Αυτές οι εξελίξεις ανάγκασαν τον αμερικανισμό να επανασχεδιάσει την στρατηγική του για την παγκόσμια ηγεμονία του. Βασικός αντίπαλός του παραμένει, μέχρι την τελευταία δεκαετία του 20 αιώνα, η Ρωσία η οποία θα μπορούσε χάρη στο μεγάλο μέγεθός της, στον τεράστιο φυσικό και ορυκτό πλούτο της με κορυφαίο τον τομέα των ορυκτών καυσίμων να εξελιχθεί σε στρατηγικό σύμμαχο της, κατά μεγάλο ποσοστό ενεργειακά εξαρτημένης από το ρωσικό πετρέλαιο και φυσικό αέριο, Ευρωπαϊκής Ένωσης, οπότε η απειλή της οριστικής ματαίωσης της ηγεμονίας του αμερικανισμού γινόταν ορατότερη. Συνεπώς ο αμερικανισμός έπρεπε να ματαιώσει αυτή ην πιθανότητα και γι’ αυτό ήταν αναγκαίο να εκτραπεί η Ευρωπαϊκή Ένωση από τον αρχικό στρατηγικό προσανατολισμό της, πράγμα που μπόρεσε να το επιτύχει με την ενίσχυση του ρόλου της Γερμανίας στα πλαίσια της ΕΕ, τόσο με την επανένωσή της, όσο και με την τεχνητά εσπευσμένη διεύρυνση της Ευρωπαϊκής Ένωσης σε βάρος της εμβάθυνσής της, με τις πρώην ‘Σοβιετικές Δημοκρατίες’ και τις άλλες ‘σοσιαλιστικές’ χώρες της Ανατολική Ευρώπης που με τις λεγόμενες δολαριοκινούμενες ‘πορτοκαλί επαναστάσεις’ εξελίχτηκαν σε δορυφόρους και δούρειους ίππους του αμερικανισμού. Σε όλα αυτά πρέπει να προσθέσουμε και τη βάρβαρη διάλυση της Γιουγκοσλαβίας από το ΝΑΤΟ με την υπογραφή «των προθύμων συμμάχων» και την παραχώρηση των χωρών των βοριοδυτικών Βαλκανίων στη γερμανική επιρροή[4], με προφανή συμφωνία τα νοτιοανατολικά Βαλκάνια να μείνουν υπό αμερικανικό έλεγχο με σκοπό την αποκοπή της Ρωσίας από το Αιγαίο και τη Μεσόγειο. Έτσι γεννήθηκε ο νεογερμανισμός[5] ως εταίρος/σύμμαχος του αμερικανισμού και ως δύναμη γερμανοποίησης και στην ανάγκη ακόμα διάλυσης της ΕΕ και επιστροφής της Ευρώπης στον καταστροφικό γερμανικό εθνικισμό του 19ου και του 20ου αιώνα, για να μην μπορέσουν ποτέ οι λαοί της Ευρώπης να πραγματοποιήσουν το κοινό τους όραμα για μια ανεξάρτητη, προοδευτική, αντικαπιταλιστική Ευρώπη των Λαών και όχι των κεφαλαίων.
Σε αυτόν το σχεδιασμό έπρεπε να υπονομευτεί ο σκληρός πυρήνας της ΕΕ, οι χώρες της Ευρωζώνης και ιδιαίτερα το στοιχείο που παρά τις όποιες αδυναμίες και αντιφάσεις τις ένωνε, δηλαδή του κοινό νόμισμα, το Ευρώ (€), που άρχισε να απειλεί δυναμικά τη θέση του δολάριου ($), ως παγκόσμιο αποθεματικό νόμισμα. Αποτέλεσμα ήταν ο πόλεμος δολαρίου ενάντια στο Ευρώ. Όπως είναι γνωστό σε κάθε πόλεμο τα πρώτα χτυπήματα γίνονται σε βάρος των πιο αδύναμων σημείων του αντιπάλου. Εσωτερικοί και εξωτερικοί παράγοντες φρόντισαν αυτός ο αδύναμος κρίκος της ΕΕ και της Ευρωζώνης να είναι η Ελλάδα, το διαχρονικό μήλο της έριδας’, εξαιτίας της εξαιρετικής γεωστρατηγικής σημασίας θέσης της, μεταξύ των εκάστοτε μεγάλων δυνάμεων που διεκδικούν τον έλεγχο της ευρύτερης περιοχής. Φαίνεται πως η Γερμανία, ιδιαίτερα μετά την επιστημονική επιβεβαίωση ύπαρξης αξιοποιήσιμων κοιτασμάτων ορυκτών καυσίμων[6] στην ηπειρωτική χώρα, στα ελληνικά χωρικά ύδατα και στην ευρύτερη περιοχή, φρόντισε να εντάξει την Ελλάδα στη σφαίρα επιρροής της και προφανώς παρά την αντίθετη συμφωνία της με τις Ενωμένες Πολιτείες Αμερικής. Με τις αθρόες γερμανικές επενδύσεις σε στρατηγικούς τομείς της Ελληνικής οικονομίας και τις προνομιακές εμπορικές σχέσεις στη βάση καταχρηστικών δανείων, της οικονομικής και πολιτικής διαπλοκής, ο νεογερμανισμός οδήγησε τη χώρα στην υπερχρέωση και στα γνωστά προγράμματα λιτότητας και τελικά στην πραγματική χρεοκοπία[7]. Φαίνεται πως οι Ενωμένες Πολιτείες Αμερικής προσπάθησαν να αναπροσανατολίσουν την Ελλάδα με την προώθηση του Γεωργίου Α. Παπανδρέου στην κυβέρνηση, ο οποίος ματαίωσε την κατασκευή του βουλγαροελληνικού τμήματος του ρωσοευρωπαϊκού αγωγού φυσικού αερίου (south stream) και προσανατόλισε την εκμετάλλευση των ελληνικών κοιτασμάτων πετρελαίου και φυσικού αερίου από αμερικανικές εταιρείες στον άξονα Ελλάδα-Κύπρος-Ισραήλ. Παράλληλα και με το πρόσχημα της έλλειψης της αναγκαίας τεχνογνωσίας για την, στα πλαίσια της ΕΕ, αντιμετώπιση του ελληνικού δημοσιονομικού προβλήματος και την ρύθμιση του εξωτερικού χρέους της Ελλάδας άνοιγε την πόρτα για να εγκατασταθεί το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο ως διαχειριστής ευρωπαϊκών οικονομικών θεμάτων, πράγμα που καθιστούσε το ΔΝΤ και κατά συνέπεια τις ΕΠΑ ρυθμιστή των ευρωπαϊκών εξελίξεων. Η αποδοχή της πρότασης Παπανδρέου για τη συμμετοχή του ΔΝΤ στις ευρωπαϊκές υποθέσεις και στη ρύθμιση του ελληνικού χρέους από τη Γερμανία θα μπορούσε να κατανοηθεί μόνο σαν ένας αντιευρωπαϊκός αμερικανογερμανικός συμβιβασμός για συνεργασία και συνδιαχείριση της περιοχής.
Η στάση της γερμανοκρατούμενης ΕΕ στα διεθνή θέματα, όπως αυτά της Βόρειας Αφρικής, της Μέσης Ανατολής, της Ασίας, της Ανατολικής Ευρώπης με επίκεντρο την Ουκρανία με προφανή στόχο τη διεθνή απομόνωση της Ρωσίας αποκαλύπτει το ρόλο της Γερμανίας να σύρει ολόκληρη την ΕΕ πίσω από το σχέδιο του αμερικανισμού να επιβάλλει με την οικονομική και την πολεμική βία την παγκόσμια ηγεμονία του με γκάουλάϊτερ τη Γερμανία στην Ευρώπη.
Δυστυχώς οι ευρωπαϊκοί λαοί δεν μπόρεσαν ακόμα να συνειδητοποιήσουν ότι η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι ότι καλύτερο κατάφεραν στην ιστορία τους και στην ιστορία της ανθρωπότητας και γι’ αυτό την άφησαν και συνεχίζουν να την εμπιστεύονται στα ματωμένα χέρια των κεφαλαιοκρατών και στα βρώμικα μυαλά των πολιτικών υπαλλήλων τους, αντί να επεξεργαστούν ένα κοινό όραμα για μια ανεξάρτητη ΕΕ από τον αμερικανισμό με αντικαπιταλιστικό προσανατολισμό στην προοπτική της κοινωνικής ισότητας, της άμεσης δημοκρατίας με περιεχόμενο την αταξική κοινωνία. Αντί γι’ αυτό και παρά την μεγάλες αγωνιστικές ουμανιστικές ευρωπαϊκές παραδόσεις ακολουθούμε θρησκευτικούς μύθους[8], ιδεαλιστικές φιλοσοφίες και εξουσιαστικές ιδεολογίες που μας στοιχίζουν πίσω από τις εφιαλτικότερες εμπειρίες του μεσαίωνα, του εθνικοσοσιαλισμού του φασισμού και του κρατικοκαπιταλισμού.
Κάτω από αυτές τις συνθήκες ο Ελληνικός λαός, αγανακτισμένος από την ανικανότητα του καπιταλισμού να δίνει λύσεις στα κοινωνικά προβλήματα και από τη σκληρότητα του νεογερμανισμού που φέρει την κύρια ευθύνη για τη σημερινή οικονομική και κοινωνική εξαθλίωσή του, αλλά και παραπλανημένος από συστημικές πολιτικές κομματικές γραφειοκρατίες και ψευδοαριστερές εξουσιαστικές πρωτοπορίες που συνειδητά ψευδόμενοι του υπόσχονται καλύτερες μέρες σε συνθήκες καπιταλισμού, οδηγείται σε πορεία εξόδου από την ΕΕ, στον ‘παράδεισο της Δραχμής’, στη βοήθεια από τον ‘ομόθρησκο’ τάχα Μόσκοβο, τον κίτρινο δράκο, ή ακόμα και από την ‘πέραν του Ατλαντικού μεγάλη δημοκρατία’ που ως αμερικανισμός μακελεύει την ανθρωπότητα επιβάλλοντας την καπιταλιστική βαρβαρότητα.
Οι πολιτικές δυνάμεις που συγκροτούν τη σημερινή κυβέρνηση αντί να αριστεροποιήσουν την ελληνική, και σε συνεργασία με άλλες προοδευτικές δυνάμεις της ΕΕ, και την ευρωπαϊκή κοινωνία και να την καταστήσουν ικανή να αυτοκυβερνιέται, προτίμησαν από ιδιοτέλεια ή από νοσηρή ιδεοληψία να λαϊκίσουν σε τέτοιο βαθμό υποσχόμενοι πράγματα που σε συνθήκες καπιταλισμού και στα πλαίσια της άκρως συντηρητικής φιλοσοφίας και δομής της σημερινής ΕΕ δεν μπορούν να πραγματοποιηθούν, χωρίς τη συστράτευση της αποφασιστικής πλειονότητας των δυνάμεων της Εργασίας, της Επιστήμης και του Πολιτισμού της Ενωμένης Ευρώπης που σταθερά αγωνίζονται με το ρεαλισμό των σύγχρονων κοινωνικών κινημάτων, για την κοινωνική ισότητα έξω και πέρα από τον καπιταλισμό. Οι επαναστατημένες και όχι επαναστατικές, με την έννοια της ωριμότητας της κοινωνίας να πραγματοποιήσει βαθιές οικονομικές και κοινωνικές τομές, ‘πρωτοπορίες’ αντιμετωπίζουν τώρα την αδυναμία τους όχι να κάνουν τον καπιταλισμό καλύτερο με ‘αριστερή διαχείριση’, αλλά να υπερασπιστούν αποτελεσματικά τη θέση της Ελλάδας μέσα στην ΕΕ και στη Ευρωζώνη για την ενίσχυση του κοινού αγώνα δίπλα στους άλλους λαούς της ΕΕ για την μετεξέλιξή της σε προοδευτική δύναμη απαλλαγμένη από τον θανάσιμο αμερικανικό εναγκαλισμό, σε δύναμη αντιπαγκοσμιοποίησης, αντιηγεμονισμού, αντικαπιταλιστικής αλλαγής στην προοπτική της άμεσης δημοκρατίας σε τοπικό, εθνικό και πανευρωπαϊκό επίπεδο, που θα ανοίξει το δρόμο για μια Παγκόσμια Αμεσοδημοκρατική Συνομοσπονδία στα πλαίσια ενός Οικουμενικού Ουμανιστικού Πολιτισμού[9].
Μπροστά σ’ αυτή την αδυναμία της η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ προσπαθεί να μετακυλήσει την αδυναμία της να κυβερνήσει στις πλάτες του ελληνικού λαού με ένα δημοψήφισμα οπερέτα, που κάτω από τις σημερινές συνθήκες όχι μόνο δεν έχει καμιά σχέση με δημοκρατία, αλλά ανοίγει δρόμους για νέο εθνικό διχασμό, για την ενοχοποίηση κάθε προοδευτικής και αριστερής πολιτικής πρότασης και για αυταρχικές, αντιλαϊκές εξελίξεις που θα έχουν ως αποτέλεσμα την απομάκρυνση της Ελλάδας από τη φυσική της οικογένεια που είναι οι άλλοι ευρωπαϊκοί λαοί.
Το χειρότερο από όλα τα λάθη της αφύσικης κυβερνητικής συνύπαρξης σοσιαλδημοκρατών και δογματικών ακρο‘αριστερών’ με ακροδεξιούς είναι το γεγονός πως στη μανία τους να τους παραχωρηθεί η κυβερνητική εξουσία αγνόησαν ή αδιαφόρησαν για τους γεωπολιτικούς κινδύνους που καραδοκούν να κατασπαράξουν μια αποδυναμωμένη και ξεκομμένη από τους λαούς της υπόλοιπης Ευρώπης Ελλάδα. Η γειτονική Τουρκία παρά την διεθνή απομόνωσή της υποσχέθηκε χθες υποκριτικά υποστήριξη στην Ελλάδα εκτός του Ευρώ για μια «δίκαιη μοιρασιά του Αιγαίου», αργότερα και της Θράκης και τα αμερικανοφασιστικά τσακάλια στα βόρεια σύνορα της χώρας καραδοκούν και περιμένουν το σύνθημα του αμερικανισμού για να ξανακάνουν τα Βαλκάνια, την πυριτιδαποθήκη της Ευρώπης, πολεμικό θέατρο του κόσμου και αφορμή για μια παγκόσμια σύρραξη με στόχο τη διάλυση της ΕΕ, την καταστροφή Ρωσίας και στο βάθος ακόμα και της Κίνας, που στέκονται για τους δικούς τους λόγους η κάθε μια εμπόδιο στην παγκόσμια ηγεμονία του αμερικανισμού με τη βοήθεια του νεογερμανισμού.
Οι πλάτες της Ελλάδας μπορεί να είναι πολύ μικρές, αλλά η ιστορία της και η συμβολή της στην ανάπτυξη του ανθρώπινου πολιτισμού είναι πολύ μεγάλη για να παίξει ένα τέτοιο ρόλο και κανένας δεν έχει το δικαίωμα να την σπρώξει σε ένα τέτοιο έγκλημα που θέλει μέτρο όλων των πραγμάτων τα κέρδη και την εξουσία του κεφαλαίου, γιατί η Ελλάδα δίδαξε την ανθρωπότητα να παλεύει για έναν καλύτερο κόσμο όπου μέτρο όλων των πραγμάτων δεν είναι ούτε ένας κάλπικος θεός, ούτε μια μαφιόζικη εξουσία και ένας αιματοβαμμένος πλούτος, αλλά ό άνθρωπος. Όσοι ξεκινήσανε αυτή την περιπέτεια από καλή πρόθεση και συνειδητοποιούν ότι κάνανε λάθος ή τους εκμεταλλεύτηκαν κάποιοι που θέλανε να εκθέσουν την Ελλάδα και την Ευρώπη στα επικίνδυνα σχέδιά τους, ας σταματήσουν έστω την τελευταία στιγμή αυτή την τραγική εξέλιξη και ας προσπαθήσουν με δική τους πρωτοβουλία να χτίσουν μια γνήσια εθνική ενότητα που θα επαναδιαπραγματευθεί μια καλύτερη λύση, όπως έκαναν και άλλοι λαοί, που βρέθηκαν σε κάποια αντίστοιχη θέση, με καλύτερα αποτελέσματα. Χωρίς να ξεχάσουμε ποτέ ότι όσο θα υπάρχει καπιταλισμός, ευρωπαϊκού, αμερικανικού, ρωσικού ή κινεζικού τύπου και πολύ περισσότερο παγκοσμιοποιημένου τύπου, τόσο θα υπάρχουν μνημόνια, ρεμούλες, ανεργίες, φτώχια, εκμετάλλευση, πόλεμοι και βαρβαρότητα, από τα οποία οι κοινωνίες και η εργαζόμενη ανθρωπότητα πρέπει να μάθουν ότι το έργο της απελευθέρωσής τους δεν ανήκει σε κανέναν θεό, βασιλιά, προφήτη, ηγέτη και αρχηγό και δεν μεταβιβάζεται σε πρόθυμους επαγγελματίες πολιτικούς και εξουσιαστικές πρωτοπορίες, γιατί ήταν και παραμένει αποκλειστικά δική της υπόθεση και δικό της έργο. Ας απαλλάξει η κυβέρνηση τους Έλληνες που θεωρούν το ΟΧΙ ως έξοδο της Ελλάδας από το Ευρώ από τη βαριά κατηγορία ότι με το ΝΑΙ επιλέγουν σοκαριστικά μνημόνια, περικοπές συντάξεων και άλλα ανατριχιαστικά πράγματα, γιατί αυτοί με το ΝΑΙ επιλέγουν παραμονή εντός της ΕΖ και της ΕΕ, αλλά και εκείνους που επιλέγουν το ΌΧΙ ότι είναι οι ολετήρες της Ελλάδας στην περίπτωση που αυτή η επιλογή οδηγήσει την Ελλάδα εκτός Ευρωζώνης και ΕΕ. Το μόνο που δεν χρειάζεται σήμερα ο Ελληνικός λαός είναι ένας νέος διχασμός, που όπως κάθε προηγούμενος θα οδηγήσει τη χώρα 50 χρόνια πίσω σε πατριδοκάπηλους και σε ‘μιάσματα’. Ας απαλλαγούμε από τον μηδενισμό του ‘εδώ και τώρα’, ‘όλα ή τίποτα’, γιατί τίποτα δεν χαρίζεται, αλλά όλα κατακτώνται με αγώνες και ας οργανώσουμε κοινωνικούς αγώνες για έναν καλύτερο κόσμο, για μια καλύτερη Ευρώπη για μια καλύτερη Ελλάδα, για μια καλύτερη, σύγχρονη Ουμανιστική Αριστερά της Άμεσης, της Αταξικής Δημοκρατίας[10].
Αυτή η πραγματικότητα ορίζει τη μορφή, το περιεχόμενο και το ρόλο κάθε αριστερού και κάθε αριστεράς στον 21ο αιώνα. Ας προλάβουμε μια νέα ήττα του προοδευτικού, του αριστερού λαϊκού κινήματος και ένα νέο ανάθεμα σε βάρος της αριστεράς και ας περισώσουμε το όραμα για ένα καλύτερο κόσμο, τον κόσμο της κοινωνικής ισότητας, της άμεσης δημοκρατίας και της αταξικής κοινωνίας. Περιθώρια για άλλες ψευδαισθήσεις δεν υπάρχουν και η ιστορία διδάσκει πως ένας ρεαλιστικός τακτικός ελιγμός που θα οδηγήσει σε καλύτερους όρους αγώνα είναι προτιμότερος από μια βέβαιη ή πολύ πιθανή στρατηγική ήττα και καταστροφή.


[1] Βλέπε σχετικά, Λάμπος Κώστας, Αμερικανισμός και παγκοσμιοποίηση. Οικονομία του Φόβου και της παρακμής, ΠΑΠΑΖΗΣΗΣ, Αθήνα 2009.
[2] Βλέπε σχετικά, Brzezinski Zbignew, Η Μεγάλη Σκακιέρα, ΛΙΒΑΝΗΣ, Αθήνα 1998 και Brzezinski Zbignew, Η Επιλογή, ΛΙΒΑΝΗΣ, Αθήνα 2005.
[3] Λάμπος Κώστας, Κιναζισμός. Το ανώτατο στάδιο του πλιάτσικοκαπιταλισμού ή το πισωγύρισμα στο κατώτατο στάδιο του πολιτισμού; Πολίτες, τεύχος 21/Δεκέμβρης 2010.
[4] «Η καγκελάριος της Γερμανίας Άγκελα Μέρκελ θα επισκεφθεί στις 8-9 Ιουλίου την Αλβανία, τη Σερβία και τη Βοσνία - Ερζεγοβίνη, ανακοίνωσε ο εκπρόσωπος της γερμανικής κυβέρνησης Στέφεν Ζάιμπερτ. Κεντρικά θέματα στις συνομιλίες της κ. Μέρκελ με την ηγεσία των χωρών των δυτικών Βαλκανίων που θα επισκεφθεί θα είναι οι διμερείς σχέσεις, οι σχέσεις με την Ευρωπαϊκή Ένωση, οικονομικά ζητήματα και ενεργειακά θέματα. Θα εξεταστούν επίσης περιφερειακά θέματα, όπως η Διάσκεψη για τις χώρες των Δυτικών Βαλκανίων, είπε ο κ. Ζάιμπερτ», Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ, Παρασκευή, 03 Ιουλίου 2015
[5] Βλέπε Λάμπος Κώστας, Νεογερμανισμός. Ο νέος εφιάλτης της Ευρώπης; Πολίτες, τεύχος 35/Φεβρουάριος 2012 και 36/Μάρτιος 2012.
[6] Για μια αναλυτική παρουσίαση του σύγχρονου ενεργειακού προβλήματος, βλέπε, Λάμπος Κώστας, Ποιος φοβάται το υδρογόνο;  Η επανάσταση του υδρογόνου, η ελεύθερη ενέργεια και η απελευθέρωση της ανθρωπότητας από τα ορυκτά καύσιμα και την καπιταλιστική βαρβαρότητα, ΝΗΣΙΔΕΣ, Θεσσαλονίκη 2013.
[7] Κώστας Λάμπος, Ποιές αιτίες μας έφεραν ως εδώ και τί πρέπει να κάνουμε; http://tvxs.gr/news/ti-na-kanoyme/ti-prepei-na-kanoyme-apanta-o-kostas-lampos
[8] Λάμπος Κώστας, Θεός και Κεφάλαιο. Δοκίμιο για τη σχέση θρησκείας και εξουσίας, ΚΟΥΚΚΙΔΑ, Αθήνα 2015.
[9] Βλέπε, Λάμπος Κώστας, Άμεση Δημοκρατία και αταξική κοινωνία. Η μεγάλη πορεία της ανθρωπότητας προς την κοινωνική ισότητα και τον Ουμανισμό, ΝΗΣΙΔΕΣ, Θεσσαλονίκη 2012.
[10] Λάμπος Κώστας, Αταξική Δημοκρατία και Ουμανισμός στον 21ο αιώνα, στο συλλογικό τόμο: Η Άμεση Δημοκρατία στον 21ο αιώνα, Νησίδες, Θεσσαλονίκη 2013.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΤΟ ΝΟΥΜΕΡΟ 418. Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ 'ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΗΣ' ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΚΑΙ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΣ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗΣ

ΤΟ ΝΟΥΜΕΡΟ 418. Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ 'ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΗΣ' ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΚΑΙ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΣ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗΣ

Η 'ΕΙΡΗΝΙΚΗ' ΜΟΡΦΗ ΤΗΣ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΗΣ ΒΑΡΒΑΡΟΤΗΤΑΣ

Η 'ΕΙΡΗΝΙΚΗ' ΜΟΡΦΗ ΤΗΣ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΗΣ ΒΑΡΒΑΡΟΤΗΤΑΣ
ΤΟ ΓΡΑΦΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΝΕΑ 05.11.2009

ΟΨΕΙΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟΥ ΦΟΒΟΥ ΟΠΩΣ ΤΙΣ ΕΙΔΕ Ο ΦΙΛΟΣ ΖΩΓΡΑΦΟΣ ΜΙΧΑΛΗΣ ΑΓΓΕΛΙΔΗΣ

ΟΨΕΙΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟΥ ΦΟΒΟΥ ΟΠΩΣ ΤΙΣ ΕΙΔΕ Ο ΦΙΛΟΣ ΖΩΓΡΑΦΟΣ ΜΙΧΑΛΗΣ ΑΓΓΕΛΙΔΗΣ

ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΒΡΩΜΟΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΙΘΑΝΕΣ ΕΚΔΟΧΕΣ ΤΟΥ

ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΒΡΩΜΟΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΙΘΑΝΕΣ ΕΚΔΟΧΕΣ ΤΟΥ

Ο ΑΝΙΣΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΚΑΙ Η ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΗ ΒΑΡΒΑΡΟΤΗΤΑ

Ο ΑΝΙΣΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΚΑΙ Η ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΗ ΒΑΡΒΑΡΟΤΗΤΑ
ΟΙ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΚΑΤΑΑΣΤΟΛΗΣ ΤΟΥ ΛΟΥΛΑ ΞΕΡΙΖΩΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΥΤΟΧΘΟΝΕΣ ΤΟΥ ΑΜΖΟΝΙΟΥ ΣΤΗ ΒΡΑΖΙΛΙΑ

Η ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΩΝ ΓΕΛΑΣΤΩΝ ΠΟΥ ΡΟΚΑΝΙΖΟΥΝ ΚΙΝΗΤΑ ΚΑΙ ΑΚΙΝΗΤΑ

Η ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΩΝ ΓΕΛΑΣΤΩΝ ΠΟΥ ΡΟΚΑΝΙΖΟΥΝ ΚΙΝΗΤΑ ΚΑΙ ΑΚΙΝΗΤΑ
Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ της 14.09.2008. ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΤΟ ΘΡΙΑΜΒΕΥΤΙΚΌ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΗΣ ΛΕΗΛΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΟΙΡΑΣΙΑΣ

Η ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΚΑΙ Η ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΣΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΠΕΙΝΑΣ

Η ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΚΑΙ Η ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΣΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΠΕΙΝΑΣ
ΜΟΙΑΖΟΥΝ ΜΕ ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟ ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΤΙΚΏΝ ΠΟΥ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΟΥΣ, ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΣ ΘΕΡΙΖΟΑΛΩΝΙΣΤΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΩΝ ΠΟΥ ΜΑΖΕΥΟΥΝ ΤΟ ΣΙΤΑΡΙ.

ΟΛΓΚΑΤΣ ΑΤΤΙΛΑΣ ΤΟΥ ΑΤΤΙΛΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ, ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ: ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑΣ ΠΟΛΕΜΟΥ

ΟΛΓΚΑΤΣ ΑΤΤΙΛΑΣ ΤΟΥ ΑΤΤΙΛΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ, ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ: ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑΣ ΠΟΛΕΜΟΥ
ΟΜΟΛΟΓΗΣΕ: "ΣΗΚΩΣΑ ΤΟ ΠΙΣΤΟΛΙ ΜΟΥ ΣΕ ΈΝΑ ΔΕΚΑΕΝΝΙΑΧΡΟΝΟ ΕΛΛΗΝΟΚΥΠΡΙΟ ΑΙΧΜΑΛΩΤΟ. ΑΥΤΟΣ ΜΕ ΕΦΤΥΣΕ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ. ΤΟΝ ΠΥΡΟΒΟΛΗΣΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΚΟΤΩΣΑ ΚΑΙ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΚΟΤΩΣΑ ΑΛΛΟΥΣ ΕΝΝΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΙΧΜΑΛΩΤΟΥΣ , ΜΕ ΠΡΟΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΜΟΥ..."

ΟΙ ΝΑΟΙ ΤΗΣ ΣΤΡΟΓΓΥΛΗΣ ΘΕΑΣ ΟΠΟΥ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΔΕΙΑΖΕΙ ΤΙΣ ΤΣΕΠΕΣ & ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΤΩΝ ΑΦΕΛΩΝ ΧΟΥΛΙΓΓΑΝΩΝ

ΟΙ ΝΑΟΙ ΤΗΣ ΣΤΡΟΓΓΥΛΗΣ ΘΕΑΣ ΟΠΟΥ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΔΕΙΑΖΕΙ ΤΙΣ ΤΣΕΠΕΣ & ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΤΩΝ ΑΦΕΛΩΝ ΧΟΥΛΙΓΓΑΝΩΝ

ΟΙ ΜΟΝΟΜΑΧΟΙ, ΕΝΑΣ ΓΑΒΡΙΑΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΔΥΟ ΑΣΤΑΚΟΑΡΜΑΤΩΜΕΝΩΝ ΣΤΟ ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΚΟΛΟΣΣΑΙΟΝ ΤΟΥ ΕΛΑΔΙΣΤΑΝ

ΟΙ ΜΟΝΟΜΑΧΟΙ, ΕΝΑΣ ΓΑΒΡΙΑΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΔΥΟ ΑΣΤΑΚΟΑΡΜΑΤΩΜΕΝΩΝ ΣΤΟ ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΚΟΛΟΣΣΑΙΟΝ ΤΟΥ ΕΛΑΔΙΣΤΑΝ
Ο ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑΣ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΤΟΥ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΜΠΑΝΙΣΤΗΡ ΝΤΟΥΛΑΠ

ΤΟ ΚΕΡΔΟΣ ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΤΙΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ....

ΤΟ ΚΕΡΔΟΣ ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΤΙΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ....
Η ΕΠΙΔΙΩΞΗ ΜΕΓΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΟΥ ΚΕΡΔΟΥΣ ΣΤΗ ΓΕΩΡΓΙΑ ΟΔΗΓΕΙ ΣΤΗΝ ΑΛΟΓΙΣΤΗ ΧΡΗΣΗ ΤΩΝ ΦΥΤΟΦΑΡΜΑΚΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΝΤΟΜΟΚΤΟΝΩΝ, ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΟΔΗΓΕΙ ΣΤΗ ΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΤΩΝ ΜΕΛΙΣΣΩΝ ΚΑΤΑ 80% ΜΕ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΣΥΝΤΕΛΕΙΤΑΙ ΕΠΑΡΚΩΣ Η ΕΠΙΚΟΝΙΑΣΗ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΝΘΟΦΟΡΙΑ ΤΩΝ ΦΥΤΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗ ΜΕΙΩΣΗ ΤΗΣ ΚΑΡΠΟΦΟΡΙΑΣ. Ο ΚΑΠΙΑΤΛΙΣΜΟΣ ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΤΙΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΝΤΑΣ ΕΤΣΙ ΤΗΝ ΑΙΩΝΙΑ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ

Η ΕΚΔΙΚΗΣΗ ΤΗΣ ΜΑΥΡΗΣ ΑΦΡΙΚΗΣ ή ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ "AMERICAN DREAM" ?

Η ΕΚΔΙΚΗΣΗ ΤΗΣ ΜΑΥΡΗΣ ΑΦΡΙΚΗΣ ή ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ "AMERICAN DREAM" ?
Ο Μπάρακ Ομπάμα έχει πολλές πιθανότητες να γίνει ο νέος πλανητάρχης. Μετά τη νίκη του στην Αϊόβα δήλωσε: "Πρέπει να νικήσουμε και στις γενικές εκλογές για να θεραπεύσουμε το αμερικανικό έθνος και να σώσουμε τον κόσμο". Δυό διαπιστώσεις και δυό παραδοχές. 1. Το αμερικανικό έθνος είναι άρρωστο και χρειάζεται θεραπεία. 2. Ο κόσμος κινδυνεύει και πρέπει να σωθεί. Συμφωνούμε απόλυτα με τον Μπάρακ Ομπάμα και του ευχόμαστε : 1. Να γίνει ο επόμενος Πρόεδρος των Ενωμένων Πολιτειών της Αμερικής. 2. Να μην έχει την τύχη κανενός από τους Κέννεντυ, του Μάρτιν Λούθερ Κινγκ και όσων άλλων , κι' είναι πολλοί, προέδρων δολοφονήθηκαν στη χώρα του. 3. Να δικκαιώσει τις ελπίδες των κοντά 200 εκατομμυρίων συμπολιτών του, της Φτωχής Αμερικής 4. Να πάρει την εκδίκηση για λογαριασμό της λεηλατημένης Μαύρης Αφρικής. 5. Να θεραπεύσει το Αμερικανικό έθνος από την οικονομική ολιγαρχία, το στρατιωτικοβιομηχανικό σύμπλεγμα, τη νεοχριστιανική Δεξιά και τον ηγεμονισμό. 6. Να σεβαστεί το δικαίωμα των υπόλοιπων Λαών του πλανήτη για Αυτοδιάθεση και να αποσύρει αμέσως τις χίλιες και πλέον αμερικανικές βάσεις που η χώρα του συντηρεί για τη λεηλασία, με τη λεηλασία και τους φονικούς πολέμους, στον πλανήτη Γη. 7. Να μην απογοητεύσει όσους τον πίστεψαν και τον ψήφισαν και τα δισεκατομμύρια των ανθρώπων που ευχήθηκαν την εκλογή του για τους παραπάνω λόγους. ΤΟΤΕ ΘΑ ΕΧΕΙ ΣΥΜΒΑΛΛΕΙ ΚΑΙ ΣΤΗ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ. Διαφορετικά το μόνο κέρδος από την εκλογή του θα είναι το παραπέρα ξέφτισμα του συγκεκριμένου "AMERICAN DREAM" και η παραπέρα συνειδητοποίηση της πραγματικότητας, πως η σωτηρία του κόσμου δεν μπορεί να είναι παρά έργο του ίδιου του κόσμου, που προϋποθέτει την ανατροπή του καπιταλισμού και του ηγεμονικού αμερικανισμού, πράγματα που δεν φαίνεται και δεν μπορεί άλλωστε να είναι στα σχέδια του Μ.Ο. ( Φωτογραφία από ΤΑ ΝΕΑ της 07.01.2008)

ΟΙ ΚΡΟΙΣΟΙ ΤΗΣ ΚΡΙΣΗΣ

ΟΙ ΚΡΟΙΣΟΙ ΤΗΣ ΚΡΙΣΗΣ
Η ΣΥΝΘΕΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ της 09.11.2008

ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΜΙΑ ΤΕΛΕΙΩΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ, Η ΟΠΟΙΑ ΠΡΟΫΠΟΘΕΤΕΙ ΓΕΝΙΚΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΩΡΑ...

ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΜΙΑ ΤΕΛΕΙΩΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ, Η ΟΠΟΙΑ ΠΡΟΫΠΟΘΕΤΕΙ ΓΕΝΙΚΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΩΡΑ...
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ ΣΤΟ ΠΟΝΤΙΚΙ, 30.10.2008

ΠΡΩΤΑ ΡΑΒΙΝΟΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΛΑΝΗΤΑΡΧΗΣ. ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΜΥΘΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ Η ΕΚΔΙΚΗΣΗ ΤΗΣ ΑΦΡΙΚΗΣ.ΕΙΠΑΤΕ ΚΑΤΙ;

ΠΡΩΤΑ ΡΑΒΙΝΟΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΛΑΝΗΤΑΡΧΗΣ. ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΜΥΘΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ Η ΕΚΔΙΚΗΣΗ ΤΗΣ ΑΦΡΙΚΗΣ.ΕΙΠΑΤΕ ΚΑΤΙ;
ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΨΗ ΑΣΤΡΑΠΗ (23.07.2008) ΤΟΥ ΜΠΑΡΑΚ ΟΜΠΑΜΑ ΣΤΟ ΤΕΛ ΑΒΙΒ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΧΡΙΣΜΑ, ΤΑ ΔΟΛΑΡΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΙΣΗΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΛΕΥΚΟ ΟΙΚΟ. ΤΟ ΠΕΡΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΤΕΙΧΟΣ ΤΩΝ ΔΑΚΡΥΩΝ (ΟΧΙ ΦΥΣΙΚΑ ΤΩΝ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΩΝ) ΗΤΑΝ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΦΕΛΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΑΓΚΑΙΟ ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ. (ΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΤΟ ΠΟΝΤΙΚΙ/GLOBALτης 04.09.2008)

"ΙΔΟΥ Ο ΡΑΒΙΝΟΠΛΑΝΗΤΑΡΧΗΣ ΕΡΧΕΤΑΙ ΕΝ ΤΩ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΛΕΗΛΑΣΙΑΣ"

"ΙΔΟΥ Ο ΡΑΒΙΝΟΠΛΑΝΗΤΑΡΧΗΣ ΕΡΧΕΤΑΙ ΕΝ ΤΩ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΛΕΗΛΑΣΙΑΣ"
ΟΤΑΝ ΠΡΩΤΟΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕ ΩΑ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΠΛΑΝΗΤΑΡΧΗΣ ΕΥΧΗΘΗΚΑΜΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΔΙΚΗΣΗ ΤΗΣ ΑΦΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΥΠΟΛΟΙΠΗΣ ΚΑΤΑΠΙΕΣΜΕΝΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΜΥΘΟΥ. ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ "ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ" ΟΜΠΑΜΑ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΥ ΜΥΘΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΩΘΕΙ Η ΑΦΡΙΚΗ ΚΑΙ Ο ΥΠΟΛΟΙΠΟΣ ΚΟΣΜΟΣ

ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥ ΙΡΑΚ, ΤΟΥ ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ, ΤΗΣ ΣΕΡΒΙΑΣ, ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ, ΤΟ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΑΝ ΟΙ JANGIES;

ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥ ΙΡΑΚ, ΤΟΥ ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ, ΤΗΣ ΣΕΡΒΙΑΣ, ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ, ΤΟ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΑΝ ΟΙ JANGIES;

Ο ΜΥΣΤΙΚΟΣ ΔΕΙΠΝΟΣ ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ ΤΟΥ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ

Ο ΜΥΣΤΙΚΟΣ ΔΕΙΠΝΟΣ ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ ΤΟΥ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ
ΠΙΝΑΚΑΣ ΤΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΣ ΓΡΥΠΑΡΗ ΠΟΥ ΕΚΤΙΘΕΤΑΙ ΣΤΟ ATHENS PHOTO FESTIVAL, TA NEA 25.09.2008

ΠΟΣΕΣ ΖΩΕΣ ΝΕΩΝ ΧΑΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΠΟΣΕΣ ΑΠΑΞΙΩΘΗΚΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΟΥΤΙΣΟΥΝ & ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΟΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΣ;

ΠΟΣΕΣ ΖΩΕΣ ΝΕΩΝ ΧΑΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΠΟΣΕΣ ΑΠΑΞΙΩΘΗΚΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΟΥΤΙΣΟΥΝ & ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΟΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΣ;
Η ΕΙΚΟΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠ[Ο ΤΑ ΝΕΑ 23.09.2008

Ο ΠΙΣΩΜΟΥΣΕΧΩ, Ο ΜΕΣΙΤΟΠΟΥΛΟΣ, Η ΠΕΛΕΚΗΓΡΑΦΟΣ & Ο ΟΦΣΟΡΑΚΗΣ: ΟΙ ΕΦΕΥΡΕΤΕΣ ΤΩΝ ΥΠΟΒΡΥΧΙΩΝ ΟΙΚΟΠΕΔΩΝ

Ο ΠΙΣΩΜΟΥΣΕΧΩ, Ο ΜΕΣΙΤΟΠΟΥΛΟΣ, Η ΠΕΛΕΚΗΓΡΑΦΟΣ & Ο ΟΦΣΟΡΑΚΗΣ: ΟΙ ΕΦΕΥΡΕΤΕΣ ΤΩΝ ΥΠΟΒΡΥΧΙΩΝ ΟΙΚΟΠΕΔΩΝ
Η ΦΩΤΟ-ΣΥΝΘΕΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΝΕΑ 19.09.2008

ΧΡΥΣΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΒΡΩΜΙΚΑ ΡΑΣΑ ΔΙΨΑΣΜΕΝΑ ΓΙΑ ΠΛΟΥΤΟ

ΧΡΥΣΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΒΡΩΜΙΚΑ ΡΑΣΑ ΔΙΨΑΣΜΕΝΑ ΓΙΑ ΠΛΟΥΤΟ
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ ΣΤΟ ΠΟΝΤΙΚΙ 18.09.2008

ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΞΑΩΡΟ ΜΕ ΠΛΗΡΕΙΣ ΑΠΟΔΟΧΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗΝ ΑΥΞΗΣΗ ΤΟΥ Α.Ε.Π.

ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΞΑΩΡΟ ΜΕ ΠΛΗΡΕΙΣ ΑΠΟΔΟΧΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗΝ ΑΥΞΗΣΗ ΤΟΥ Α.Ε.Π.

Η ΔΕΞΙΑ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΕΒΓΑΛΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟ ΣΦΥΡΙ

Η ΔΕΞΙΑ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΕΒΓΑΛΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟ ΣΦΥΡΙ
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ ΣΤΑ ΝΕΑ 09.09.2008

Ο ΕΦΡΑΙΜ ΤΟΥ ΒΑΤΟΠΕΔΙΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΕΥΦΡΑΙΝΟΜΕΝΟΙ ΤΟΥ ΜΑΞΙΜΟΥ

Ο ΕΦΡΑΙΜ ΤΟΥ ΒΑΤΟΠΕΔΙΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΕΥΦΡΑΙΝΟΜΕΝΟΙ ΤΟΥ ΜΑΞΙΜΟΥ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ 07.09.2008

ΤΑ ΣΥΝΕΤΑΙΡΑΚΙΑ ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΤΩΡΑ. Ο ΚΑΘΕ ΗΓΕΜΟΝΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΑΣ

ΤΑ ΣΥΝΕΤΑΙΡΑΚΙΑ ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΤΩΡΑ. Ο ΚΑΘΕ ΗΓΕΜΟΝΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΑΣ
ΤΑ ΝΕΑ , 04.09.2008

ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΣΥΜΠΕΘΕΡΙΑΣΜΑ ΤΗΣ ΚΑΠΑΣ ΜΕ ΤΗ ΓΟΥΝΑ ΜΕΤΑ ΤΗ ΣΗΛΗΜΝΑ, ΤΙ ΤΟ 'ΘΕΛΕΣ ΡΕ ΓΕΡΟ ΤΟΥ ΜΩΡΙΑ;

ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΣΥΜΠΕΘΕΡΙΑΣΜΑ ΤΗΣ ΚΑΠΑΣ ΜΕ ΤΗ ΓΟΥΝΑ ΜΕΤΑ ΤΗ ΣΗΛΗΜΝΑ, ΤΙ ΤΟ 'ΘΕΛΕΣ ΡΕ ΓΕΡΟ ΤΟΥ ΜΩΡΙΑ;
ΤΟ ΠΟΝΤΙΚΙ, 27.03.2008

ΤΟΣΟ ΑΠΛΑ, ΤΟΣΟ ΑΛΗΘΙΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ

ΤΟΣΟ ΑΠΛΑ, ΤΟΣΟ ΑΛΗΘΙΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ

ΜΕΘΟΔΟΣ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ

ΜΕΘΟΔΟΣ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΜΙΖΕΡΗ ΑΣΤΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΜΑΡΚΑΣ SIEMENS

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΜΙΖΕΡΗ ΑΣΤΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΜΑΡΚΑΣ SIEMENS
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ ΣΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ 19.07.2008

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΤΗΣ 'ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΑΓΟΡΑΣ', ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΤΗΣ ΜΙΖΕΡΙΑΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΤΗΣ 'ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΑΓΟΡΑΣ', ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΤΗΣ ΜΙΖΕΡΙΑΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ
ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ 19.07.2008

ΜΕΪΜΑΡΑΚΗΣ Ο ΠΡΟΣΚΥΝΗΤΗΣ, ΓΙΝΕΤΑΙ ΔΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ. Η ΑΥΤΟΝΟΜΙΑ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ

ΜΕΪΜΑΡΑΚΗΣ Ο ΠΡΟΣΚΥΝΗΤΗΣ, ΓΙΝΕΤΑΙ ΔΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ. Η ΑΥΤΟΝΟΜΙΑ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ
Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΒΗΜΑ, 08.06.2008

Η ΚΡΑΥΓΗ, EDVARD MUNCH, 1893

Η ΚΡΑΥΓΗ, EDVARD MUNCH, 1893

Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΣΜΟΥ

Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΣΜΟΥ
ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΟ ΑΠΟ ΤΟ "ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΟ" ΑΜΠΟΥ ΓΡΑΪΜΠ

ΑΚΟΥΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ;

ΑΚΟΥΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ;

ΛΑΔΩΤΕΣ, ΛΑΔΩΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΛΙΓΔΙΑΡΗΔΕΣ ΜΙΖΑΝΘΡΩΠΟΙ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟΙ

ΛΑΔΩΤΕΣ, ΛΑΔΩΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΛΙΓΔΙΑΡΗΔΕΣ ΜΙΖΑΝΘΡΩΠΟΙ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟΙ
Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΝΕΑ 07.07-2008

ΠΟΣΕΣ ΖΗΜΕΝΣ, ΠΟΣΕΣ ΜΙΖΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΜΙΖΕΡΗ ΑΣΤΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ. ΜΕΧΡΙ ΠΟΤΕ ;

ΠΟΣΕΣ ΖΗΜΕΝΣ, ΠΟΣΕΣ ΜΙΖΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΜΙΖΕΡΗ ΑΣΤΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ. ΜΕΧΡΙ ΠΟΤΕ ;
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ ΣΤΑ ΝΕΑ , 30.06.2008

ΜΑΗΣ 1968 ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΤΟΤΥΠΟ

ΜΑΗΣ 1968 ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΤΟΤΥΠΟ

ΛΟΒΟΤΟΜΗ

ΛΟΒΟΤΟΜΗ

Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ...

Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ...
ΕΞΙ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΤΙΚΕΣ ΑΦΙΣΣΕΣ ΤΟΥ ΜΑΗ 68, ΑΠΟ ΤΟ ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ "ΠΡΙΝ", 18.05.2008

ΟΙ ΕΜΠΟΡΟΙ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ, ΟΙ ΜΙΖΑΔΟΡΟΙ ΤΗΣ ΕΙΡΗΝΗΣ ΚΑΙ Η ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΗ ΒΑΡΒΑΡΟΤΗΤΑ

ΟΙ ΕΜΠΟΡΟΙ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ, ΟΙ ΜΙΖΑΔΟΡΟΙ ΤΗΣ ΕΙΡΗΝΗΣ ΚΑΙ Η ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΗ ΒΑΡΒΑΡΟΤΗΤΑ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ 11.05.2008

ΤΟ ΠΕΡΑΣΜΕΝΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ "ΑΓΝΩΣΤΟΙ" ΕΚΑΨΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΤΟΥΤΗ ΤΗΝ ΑΝΟΙΞΗ ΦΥΤΡΩΣΑΝ ΟΙ ΓΝΩΣΤΕΣ ΒΙΛΕΣ.

ΤΟ ΠΕΡΑΣΜΕΝΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ "ΑΓΝΩΣΤΟΙ" ΕΚΑΨΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΤΟΥΤΗ ΤΗΝ ΑΝΟΙΞΗ ΦΥΤΡΩΣΑΝ ΟΙ ΓΝΩΣΤΕΣ ΒΙΛΕΣ.
ΤΑ ΠΕΙΣΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ: ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥ ΕΠΕΝΔΥΤΗ, 10-11 ΜΑΪΟΥ 2008. Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΔΕΝ ΑΚΟΥΕΙ, Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙ, ΤΑ ΝΕΚΡΑ ΔΕΝΤΡΑ ΔΕΝ ΜΙΛΟΥΝ. ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΙΣΧΥΡΟΥΣ ΚΑΤΑΠΑΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΠΩΛΗΣΗ ΤΟΥ ΟΤΕ, ΤΗΣ ΔΕΗ, ΤΩΝ ΛΙΜΑΝΙΩΝ,...ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΕΤΑ ΤΩΝ "ΙΘΑΓΕΝΩΝ"!!!

ΣΤΟΥΣ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ ΚΑΙ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΥΣ ΤΩΝ ΙΕΡΑΤΕΙΩΝ ΔΕΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΜΑΣΤΕ ΤΙΣ ΨΥΧΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ

ΣΤΟΥΣ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ ΚΑΙ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΥΣ ΤΩΝ ΙΕΡΑΤΕΙΩΝ ΔΕΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΜΑΣΤΕ ΤΙΣ ΨΥΧΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ
ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ , 04.05.2008

ΟΣΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΥΠΕΡΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΜΑΣ, ΤΟΣΟ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ

ΟΣΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΥΠΕΡΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΜΑΣ, ΤΟΣΟ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ
NATIONAL GEOGRAPHIC, τεύχος Νοέμβρη 2007

SOS: ΤΟ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΤΗΣ ΕΙΚΟΝΑΣ, ΤΗΣ ΛΕΞΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ

SOS: ΤΟ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΤΗΣ ΕΙΚΟΝΑΣ, ΤΗΣ ΛΕΞΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ
ΤΟ ΓΡΑΦΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΝΕΑ 25.04.2008

ΝΑΙ, ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΗ Η ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΜΕ ΤΗ ΦΥΣΗ ΦΤΑΝΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΕΡΔΟΣ

ΝΑΙ, ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΗ Η ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΜΕ ΤΗ ΦΥΣΗ ΦΤΑΝΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΕΡΔΟΣ
Η ΣΥΝΘΕΣΗ ΕΙΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ 26-27.04.2008

ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΣΜΟΥ

ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΣΜΟΥ
Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΤ ΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ/ΚΟΣΜΟΣ, 20.04.2008

ΕΝΑΣ ΑΓΝΩΣΤΟΣ ΚΑΙ ΠΟΛΟΙ ΑΓΝΟΟΥΜΕΝΟΙ ΕΛΛΗΝΟΚΥΠΡΙΟΙ ΔΙΑΔΗΛΩΝΟΥΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΤΕΙΧΟΣ ΤΗΣ ΝΤΡΟΠΗΣ

ΕΝΑΣ ΑΓΝΩΣΤΟΣ ΚΑΙ ΠΟΛΟΙ ΑΓΝΟΟΥΜΕΝΟΙ ΕΛΛΗΝΟΚΥΠΡΙΟΙ ΔΙΑΔΗΛΩΝΟΥΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΤΕΙΧΟΣ ΤΗΣ ΝΤΡΟΠΗΣ
Η ΦΩΤΟΦΡΑΦΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ ΕΠΕΝΓΥΤΗ, 19-20.04.2008

ΒΑΣΙΚΗ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΟΥ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΜΟΥ: ΚΑΘΕ ΜΟΡΦΗ ΕΞΑΡΤΗΣΗΣ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΟΜΑΧΙ

ΒΑΣΙΚΗ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΟΥ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΜΟΥ: ΚΑΘΕ ΜΟΡΦΗ ΕΞΑΡΤΗΣΗΣ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΟΜΑΧΙ
ΤΡΟΦΙΜΑ ΜΕ ΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΣΤΗΝ ΑΦΡΙΚΗ. Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ ΕΠΕΝΔΥΤΗ, 19-20.04.2008

ΣΚΟΥΠΙΔΟΤΡΟΦΟΣΥΛΛΕΚΤΗΣ ΤΗΣ ΜΑΝΑΓΚΟΥΑ: ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΤΟΥ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ

ΣΚΟΥΠΙΔΟΤΡΟΦΟΣΥΛΛΕΚΤΗΣ ΤΗΣ ΜΑΝΑΓΚΟΥΑ: ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΤΟΥ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ
Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΝΕΑ 18.04.2008

ΒΡΩΜΙΚΟ ΧΡΗΜΑ ΞΕΠΛΥΜΕΝΟ ΣΤΗ ΣΚΑΦΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΑ

ΒΡΩΜΙΚΟ ΧΡΗΜΑ ΞΕΠΛΥΜΕΝΟ ΣΤΗ ΣΚΑΦΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΑ
Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΝΤΙΚΙ/GLOBAL 17.04.2008

Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΑΔΕΡΦΟΣ ΕΧΕΙ ΟΝΟΜΑ

Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΑΔΕΡΦΟΣ ΕΧΕΙ ΟΝΟΜΑ
ΑΠΟ ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ MAD ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ/ΕΝΘΕΤΟ "&7", 13.04.2008

ΑΝΗΘΙΚΗ ΕΙΝΑΙ Η ΓΝΩΣΗ ΠΟΥ ΠΑΡΑΒΙΑΖΕΙ ΤΗ ΦΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΤΑΓΗ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΣΕ ΑΛΛΟΤΡΙΩΤΙΚΕΣ ΕΞΟΥΣΙΕΣ

ΑΝΗΘΙΚΗ ΕΙΝΑΙ Η ΓΝΩΣΗ ΠΟΥ ΠΑΡΑΒΙΑΖΕΙ ΤΗ ΦΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΤΑΓΗ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΣΕ ΑΛΛΟΤΡΙΩΤΙΚΕΣ ΕΞΟΥΣΙΕΣ
Η ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ 05.04.2008, (Ένθετο Η ΑΛΛΗ ΟΨΗ)

Η ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΝΑΤΟΪΚΗ 'ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ' ΤΟΥ ΙΡΑΚ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΡΑΚΙΝΟΥΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ

Η ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΝΑΤΟΪΚΗ 'ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ' ΤΟΥ ΙΡΑΚ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΡΑΚΙΝΟΥΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ
Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ ΕΠΕΝΔΥΤΗ 05.04.2008

Ο ΠΛΑΝΟΔΙΟΣ ΦΤΩΧΟΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΣ 'ΝΟΘΕΥΕΙ ΤΟΝ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟ' ΚΑΙ ΒΛΑΠΤΕΙ ΤΗΝ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΑ

Ο ΠΛΑΝΟΔΙΟΣ ΦΤΩΧΟΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΣ 'ΝΟΘΕΥΕΙ ΤΟΝ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟ' ΚΑΙ ΒΛΑΠΤΕΙ ΤΗΝ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΑ
Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ ΕΠΕΝΔΥΤΗ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ 05.04.2008

Η ΚΟΣΜΟΓΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ, ΧΩΡΙΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟ, ΧΩΡΙΣ ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ

Η ΚΟΣΜΟΓΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ, ΧΩΡΙΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟ, ΧΩΡΙΣ ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ
Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΓΕΩΤΡΟΠΙΟ, τεύχος 416, (Ένθετο στην ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ 05.04.2008)

Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΛΕΑΛΗΣΙΑ ΤΟΥ 20ου ΑΙΩΝΑ

Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΛΕΑΛΗΣΙΑ ΤΟΥ 20ου ΑΙΩΝΑ
ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΥΧΗ ΕΠΙΦΥΛΑΣΣΕΙ Ο ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΝΑΤΟΪΚΟΣ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΤΟΝ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΜΟ , ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ

ΕΝΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΧΘΡΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ: Ο ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΝΑΤΟΪΚΟΣ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΜΟΣ

ΕΝΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΧΘΡΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ: Ο ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΝΑΤΟΪΚΟΣ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΜΟΣ
ΕΞΩ ΟΙ ΒΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ. Η ΣΥΝΘΕΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΝΕΑ , 01.04.2008

ΕΙΚΟΝΕΣ ΜΕ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΜΠΕΡΤΟΛΤ ΜΠΡΕΧΤ

ΕΙΚΟΝΕΣ ΜΕ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΜΠΕΡΤΟΛΤ ΜΠΡΕΧΤ
ΠΗΓΗ: "ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΣΚΟΠΕΥΤΗΣ", (kibi-blog.blogspot.com/), ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥ ΕΠΕΝΔΥΤΗ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ, 29.03.2008

ΑΝ ΜΙΑ 'ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΗ' ΞΕΣΗΚΩΝΕΙ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ, ΤΟΤΕ ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ΓΙΝΕΤΑΙ

ΑΝ ΜΙΑ 'ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΗ' ΞΕΣΗΚΩΝΕΙ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ, ΤΟΤΕ ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ΓΙΝΕΤΑΙ
ΤΟ ΓΡΑΦΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΝΕΑ , 28.03.2008

ΖΗΤΟΥΝΤΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΓΙΑ ΣΟΒΑΡΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ.(ΜΑΝΩΛΗΣ ΓΛΕΖΟΣ ΚΑΙ ΛΑΚΗΣ ΣΑΝΤΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΣΥΝΤΑΞΗ)

ΖΗΤΟΥΝΤΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΓΙΑ ΣΟΒΑΡΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ.(ΜΑΝΩΛΗΣ ΓΛΕΖΟΣ ΚΑΙ ΛΑΚΗΣ ΣΑΝΤΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΣΥΝΤΑΞΗ)
Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΝΕΑ 26.03.2008

ΕΙΚΟΝΕΣ ΑΝΙΣΗΣ ΚΑΙ ΑΠΑΝΘΡΩΠΗΣ 'ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ' ΚΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΔΥΣΤΥΧΙΑΣ

ΕΙΚΟΝΕΣ ΑΝΙΣΗΣ ΚΑΙ ΑΠΑΝΘΡΩΠΗΣ 'ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ' ΚΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΔΥΣΤΥΧΙΑΣ
Η ΣΥΝΘΕΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΝΕΑ/ΜΒΑ 24.03.2008

ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΑΠΑΝΘΡΩΠΗΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ, ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΕΣ ΠΗΓΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ

ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΑΠΑΝΘΡΩΠΗΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ, ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΕΣ ΠΗΓΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ
ΤΟ ΓΡΑΦΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΝΕΑ 24.03.2008

ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΑΠΑΝΘΡΩΠΗΣ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΗ Δουλειά Δουλεία ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΥΤΟΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ

ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΑΠΑΝΘΡΩΠΗΣ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΗ Δουλειά Δουλεία ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΥΤΟΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ

Η ΚΑΠΙΑΤΑΛΙΣΤΙΚΗ ΑΣΥΔΟΣΙΑ ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Η ΚΑΠΙΑΤΑΛΙΣΤΙΚΗ ΑΣΥΔΟΣΙΑ ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
Η ΣΥΝΘΕΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΝΕΑ 17.03.2008

Ο ΠΡΩΗΝ ΑΡΧΙΠΡΑΙΤΩΡ ΒΥΡΩΝ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ

Ο ΠΡΩΗΝ ΑΡΧΙΠΡΑΙΤΩΡ ΒΥΡΩΝ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ
ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ 16.03.2008

ΠΕΡΙΠΑΤΟΣ ΣΤΑ ΠΑΡΚΑ ΤΟΥ ΝΙΚΗΤΑ

ΠΕΡΙΠΑΤΟΣ ΣΤΑ ΠΑΡΚΑ ΤΟΥ ΝΙΚΗΤΑ
Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΝΕΑ 15-16.03.2008

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΧΙΖΟΦΡΕΝΕΙΑ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΧΙΖΟΦΡΕΝΕΙΑ
ΤΟ ΓΡΑΦΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ , 16.03.2008

ΤΑ ΧΡΥΣΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΙΝΤΙΟΚΡΑΤΙΑΣ

ΤΑ ΧΡΥΣΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΙΝΤΙΟΚΡΑΤΙΑΣ
Η ΣΥΒΘΕΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ 16.03.2008

Η ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΜΟΝΣΑΝΤΟ ΡΥΘΜΙΖΕΙ ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΕΜΠΟΡΙΟ ΣΠΟΡΩΝ

Η ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΜΟΝΣΑΝΤΟ ΡΥΘΜΙΖΕΙ ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΕΜΠΟΡΙΟ ΣΠΟΡΩΝ
Η ΣΥΝΘΕΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΝΤΙΚΙ 13.03.2008

Η ΕΡΗΜΟΠΟΙΗΣΗ ΔΕΝ ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΜΟΝΟ ΨΑΡΙΑ

Η ΕΡΗΜΟΠΟΙΗΣΗ ΔΕΝ ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΜΟΝΟ ΨΑΡΙΑ
ΤΟ ΠΟΝΤΙΚΙ 13.03.2008

Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΓΗ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ ή Η ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ;

Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΓΗ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ ή Η ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ;
Η ΣΥΝΘΕΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΝΤΙΚΙ 13.03.2008

ΟΤΙ ΒΛΑΠΤΕΙ ΤΗ ΜΗΤΡΟΤΗΤΑ ΒΛΑΠΤΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

ΟΤΙ ΒΛΑΠΤΕΙ ΤΗ ΜΗΤΡΟΤΗΤΑ ΒΛΑΠΤΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΟ ΤΑ ΝΕΑ 13.03.2008

ΟΤΑΝ Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΔΙΑΦΟΡΕΙ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΟΡΓΙΑΖΟΥΝ

ΟΤΑΝ Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΔΙΑΦΟΡΕΙ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΟΡΓΙΑΖΟΥΝ
Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΝΤΙΚΙ 13.03.2008

Η 'ΑΓΙΑ' ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΙΚΟΥ ΙΕΡΑΤΕΙΟΥ

Η 'ΑΓΙΑ' ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΙΚΟΥ ΙΕΡΑΤΕΙΟΥ
ΤΟ ΓΡΑΦΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΝΕΑ 11.03.2008

ΔΙΑΙΡΕΙ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕ. ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΣΜΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΒΑΛΚΑΝΙΑ ΜΕΧΡΙ ΤΗ ΛΑΤΙΝΙΚΗ ΑΜΕΡΙΚΗ

ΔΙΑΙΡΕΙ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕ. ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΣΜΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΒΑΛΚΑΝΙΑ ΜΕΧΡΙ ΤΗ ΛΑΤΙΝΙΚΗ ΑΜΕΡΙΚΗ
ΤΟ ΠΟΝΤΙΚΙ 07.03.2008

Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟ ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΠΟΥ ΑΝΑΣΤΕΛΛΕΤΑΙ, ΘΑ ΔΟΘΕΙ ΩΣ ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΣΥΝΤΑΞΗ ΠΕΙΝΑΣ

Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟ ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΠΟΥ ΑΝΑΣΤΕΛΛΕΤΑΙ, ΘΑ ΔΟΘΕΙ ΩΣ ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΣΥΝΤΑΞΗ ΠΕΙΝΑΣ
Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΝΕΑ 07.03.2008

ΕΓΚΛΗΜΑ ΧΩΡΙΣ ΤΙΜΩΡΙΑ

ΕΓΚΛΗΜΑ ΧΩΡΙΣ ΤΙΜΩΡΙΑ
το γργημα ειναι απο τα νεα 07.02008

ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΗΝ ΑΦΡΙΚΗ

ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΗΝ ΑΦΡΙΚΗ
ΕΨΙΛΟΝ , τεύχος 881/02.03.2008

ΑΣΠΡΗ ΣΚΟΝΗ , ΜΑΥΡΗ ΣΚΟΝΗ ΤΑ ΒΑΛΚΑΝΙΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΣΚΟΝΗ

ΑΣΠΡΗ ΣΚΟΝΗ , ΜΑΥΡΗ ΣΚΟΝΗ ΤΑ ΒΑΛΚΑΝΙΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΣΚΟΝΗ
ΕΛΕΥΗΘΕΡΠΤΥΠΙΑ 02.03.2008

ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΗΜΑΔΕΥΟΥΝ ΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΜΑΣ

ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΗΜΑΔΕΥΟΥΝ ΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΜΑΣ
"ΕΨΙΛΟΝ", τεύχος 881/02.03.2008

ΣΥΓΧΡΟΝΟΙ ΧΡΥΣΟΚΑΝΘΑΡΟΙ - ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ

ΣΥΓΧΡΟΝΟΙ ΧΡΥΣΟΚΑΝΘΑΡΟΙ - ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ
ΤΟ ΓΡΑΦΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ ΣΤΑ ΝΕΑ/ΧΡΗΜΑ 01.03.2008

ΠΥΡΗΝΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ; ΟΧΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

ΠΥΡΗΝΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ; ΟΧΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
ΤΟ ΓΡΑΦΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ 02,03,2008

ΑΙΣΧΡΟΚΕΡΔΙΑ = ΚΛΟΠΗ = ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΣ

ΑΙΣΧΡΟΚΕΡΔΙΑ = ΚΛΟΠΗ = ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΣ
ΤΟ ΓΡΑΦΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΝΕΑ 29.02.2008

SOS...ΦΥΣΗ ΚΑΛΕΙ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ...OVER !

SOS...ΦΥΣΗ ΚΑΛΕΙ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ...OVER !
TA NEA 29.02.2008

SOS...ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ ΚΑΛΕΙ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ... OVER !

SOS...ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ ΚΑΛΕΙ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ... OVER !
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 29.02.2008

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΤΟΥ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΝΕΟΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΗ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΗ ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΤΟΥ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΝΕΟΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΗ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΗ ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ
ΤΟ ΓΡΑΦΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΝΕΑ 28.02.2008

ΤΟΝ ΦΑΝΤΑΣΜΑνάν ΤΟΥ ΣΥΝΤΡΟΦΟΥ ΧΡΙΣΤΟΦΙΑνάν

ΤΟΝ ΦΑΝΤΑΣΜΑνάν ΤΟΥ ΣΥΝΤΡΟΦΟΥ ΧΡΙΣΤΟΦΙΑνάν
ΤΟ ΠΟΝΤΙΚΙ 28.02.2008

"ΔΕΝ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΕΔΩ ΑΛΛΑ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ"

"ΔΕΝ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΕΔΩ ΑΛΛΑ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ"
ΑΠΟ ΥΠΑΙΘΡΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΤΗΣ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΑΜΝΗΣΤΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΒΕΤΙΑ , 'ΕΨΙΛΟΝ" τεύχος 762/20.11.2005

"ΔΕΝ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΕΔΩ, ΑΛΛΑ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ"

"ΔΕΝ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΕΔΩ, ΑΛΛΑ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ"
ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΑΙΘΡΙΑ ΕΚΘΕΣΗ ΤΗΣ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΑΜΝΗΣΤΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΒΕΤΙΑ, "ΕΨΙΛΟΝ", τεύχος 762/20.11.2005

ΑΥΤΟ ΟΜΩΣ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ

ΑΥΤΟ ΟΜΩΣ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ
Κείμενο Κώστα Γιαννακίδη, στο "ΕΨΙΛΟΝ", τεύχος 762/20.11.2005

ΣΕ ΑΤΑΚΤΗ ΥΠΟΧΩΡΗΣΗ...ΕΥΓΝΩΜΟΝΟΥΣΑ

ΣΕ ΑΤΑΚΤΗ ΥΠΟΧΩΡΗΣΗ...ΕΥΓΝΩΜΟΝΟΥΣΑ
ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ 24.02.2008

ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΣΥΜΜΑΧΟΥΣ ΤΙ ΤΟΥΣ ΘΕΛΕΙΣ ΤΟΥ ΟΧΤΡΟΥΣ

ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΣΥΜΜΑΧΟΥΣ ΤΙ ΤΟΥΣ ΘΕΛΕΙΣ ΤΟΥ ΟΧΤΡΟΥΣ
ΤΟ ΠΟΝΤΙΚΙ 21.02.2008

ΟΙ ΦΛΟΓΕΣ ΤΗΣ ΑΠΕΛΠΙΣΙΑΣ ΣΤΟ ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ

ΟΙ ΦΛΟΓΕΣ ΤΗΣ ΑΠΕΛΠΙΣΙΑΣ ΣΤΟ ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ
Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΝΕΑ 22.02.2008

ΦΤΩΧΗ ΕΡΕΥΝΑ ΦΤΩΧΟ ΜΕΛΛΟΝ

ΦΤΩΧΗ ΕΡΕΥΝΑ ΦΤΩΧΟ ΜΕΛΛΟΝ
ΤΑ ΝΕΑ 21.02.2008

ΚΟΣΟΒΑΡΟΙ ΑΝΑΚΥΡΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ ΤΩΝ ΕΝΩΜΕΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΩΝ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΛΒΑΝΙΑΣ

ΚΟΣΟΒΑΡΟΙ ΑΝΑΚΥΡΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ ΤΩΝ ΕΝΩΜΕΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΩΝ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΛΒΑΝΙΑΣ
Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ 24.02.2008

ΕΝΑ, ΔΥΟ ...ΠΟΛΛΑ ΚΟΣΟΒΑ, ΕΝΑ, ΔΥΟ...ΠΟΛΛΑ ΒΙΕΤΝΑΜ

ΕΝΑ, ΔΥΟ ...ΠΟΛΛΑ ΚΟΣΟΒΑ, ΕΝΑ, ΔΥΟ...ΠΟΛΛΑ ΒΙΕΤΝΑΜ
ΤΟ ΓΡΑΦΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ ΕΠΕΝΔΥΤΗ 23.02.2008

ΠΟΛΛΑ ΚΟΣΟΒΑ, ΠΟΛΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΛΙΓΗ Η ΕΥΡΩΠΗ ΤΩΝ ΚΕΦΑΛΑΙΩΝ. ΖΗΤΕΙΤΑΙ Η ΕΥΡΩΠΗ ΤΩΝ ΛΑΩΝ

ΠΟΛΛΑ ΚΟΣΟΒΑ, ΠΟΛΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΛΙΓΗ Η ΕΥΡΩΠΗ ΤΩΝ ΚΕΦΑΛΑΙΩΝ. ΖΗΤΕΙΤΑΙ Η ΕΥΡΩΠΗ ΤΩΝ ΛΑΩΝ
ΤΟ ΓΡΑΦΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ ΣΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ 24.02.2008

ΚΑΜΗΛΟΣΠΙΤΟ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΡΗΜΟ ΤΗΣ ΔΙΨΑΣΜΕΝΗΣ ΚΑΙ ΣΠΑΡΑΣΣΟΜΕΝΗΣ "ΜΑΥΡΗΣ ΗΠΕΙΡΟΥ"

ΚΑΜΗΛΟΣΠΙΤΟ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑΣ  ΣΤΗΝ ΕΡΗΜΟ ΤΗΣ ΔΙΨΑΣΜΕΝΗΣ ΚΑΙ ΣΠΑΡΑΣΣΟΜΕΝΗΣ "ΜΑΥΡΗΣ ΗΠΕΙΡΟΥ"
(ΣΚΗΝΗ ΑΠΟ ΤΑΙΝΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΖΩΗ ΜΙΑΣ ΚΗΝΥΓΗΜΕΝΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΜΦΥΛΙΟ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΨΑ ΑΡΑΒΙΚΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ. Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ, τεύχος 416/16.02.2008)

ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ

ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ
(ΤΟ ΠΟΝΤΙΚΙ της 13.02.2008)

ΓΡΟΘΙΑ ΣΤΟ ΧΟΡΤΑΣΜΕΝΟ ΜΑΣ ΣΤΟΜΑΧΙ

ΓΡΟΘΙΑ ΣΤΟ ΧΟΡΤΑΣΜΕΝΟ ΜΑΣ ΣΤΟΜΑΧΙ
(ΕΙΚΟΝΕΣ, τεύχος 03.06.2007)

Η ΑΦΡΙΚΗ ΔΙΨΑΕΙ

Η ΑΦΡΙΚΗ ΔΙΨΑΕΙ
(ΕΙΚΟΝΕΣ, τεύχος 03.06.2007)

ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟ ΕΡΓΟ ΤΕΧΝΗΣ ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ ΦΥΣΗΣ

ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟ ΕΡΓΟ ΤΕΧΝΗΣ ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ ΦΥΣΗΣ
(ΕΨΙΛΟΝ, τεύχος 813/12.11.2006)

Η ΠΗΝΕΛΟΠΗ ΚΑΙ ΟΙ ΛΥΚΟΣΥΜΜΑΧΙΕΣ ΤΩΝ ΜΝΗΣΤΗΡΩΝ

Η ΠΗΝΕΛΟΠΗ ΚΑΙ ΟΙ ΛΥΚΟΣΥΜΜΑΧΙΕΣ ΤΩΝ ΜΝΗΣΤΗΡΩΝ
ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΤΗΣ ΕΧΘΡΟΦΙΛΙΑΣ ΤΑ ΕΝΝΙΑΜΕΡΑ . (Η ΣΥΝΘΕΣΗ ΑΠΟ ΤΑ ΝΕΑ της 12.02.2008)

ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΤΕΡΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΔΙΚΗ ΚΑΙ ΑΠΑΝΘΡΩΠΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΤΕΡΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΔΙΚΗ ΚΑΙ ΑΠΑΝΘΡΩΠΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
(Η ΣΥΝΘΕΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΝΕΑ/ΟΔΗΓΟΣ της 11.02.2008)

Ο ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΟΣ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΙΧΤΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΚΑΙ "ΕΛΕΥΘΕΡΑΣ ΑΓΟΡΑΣ"

Ο ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΟΣ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΙΧΤΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΚΑΙ "ΕΛΕΥΘΕΡΑΣ ΑΓΟΡΑΣ"
(Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ της 10.02.2008)

Η ΝΕΟΛΑΙΑ ΜΕΤΑΞΥ ΣΚΥΛΑΣ (ΑΤΟΜΙΣΜΟΥ) ΚΑΙ ΧΑΡΥΒΔΗΣ (ΟΠΑΔΟΠΟΙΗΣΗΣ) ΑΝΤΙΣΤΕΚΕΤΑΙ ΚΑΙ ΟΡΑΜΑΤΙΖΕΤΑΙ .

Η ΝΕΟΛΑΙΑ ΜΕΤΑΞΥ ΣΚΥΛΑΣ (ΑΤΟΜΙΣΜΟΥ) ΚΑΙ ΧΑΡΥΒΔΗΣ (ΟΠΑΔΟΠΟΙΗΣΗΣ) ΑΝΤΙΣΤΕΚΕΤΑΙ ΚΑΙ ΟΡΑΜΑΤΙΖΕΤΑΙ .
(ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΠΟ ΕΡΕΥΝΑ ΣΠΟΥΔΑΣΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑΣ ΚΑΙ ΜΜΕ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ALCO, ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ της 10.02.2008)

Η ΜΕΓΑΛΗ ΕΛΠΙΔΑ : 88,1% ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΠΑΝΑΝΘΡΩΠΙΝΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑ-ΓΗΣ

Η ΜΕΓΑΛΗ ΕΛΠΙΔΑ : 88,1% ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΠΑΝΑΝΘΡΩΠΙΝΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑ-ΓΗΣ
(ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΠΟ ΕΡΕΥΝΑ ΣΠΟΥΔΑΣΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑΣ ΚΑΙ ΜΜΕ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ALCO, ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ της 10.02.2008)

ΒΡΩΜΟΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΣ ΤΟ ΑΝΩΤΑΤΟ ΣΤΑΔΙΟ ΤΗΣ ΚΕΦΑΛΑΙΟΚΡΑΤΙΑΣ

ΒΡΩΜΟΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΣ ΤΟ ΑΝΩΤΑΤΟ ΣΤΑΔΙΟ ΤΗΣ ΚΕΦΑΛΑΙΟΚΡΑΤΙΑΣ
(ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥ ΕΠΕΝΔΥΤΗ της 09.02.2008)

ΕΡΩΤΗΜΑ ΠΡΟΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ: ΠΟΙΟΣ ΠΕΙΡΑΞΕ ΤΟ DVD, ΤΙ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕ ΤΟ ΚΟΜΜΕΝΟ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΕΚΒΙΑΖΕΙ ΠΟΙΟΝ

ΕΡΩΤΗΜΑ ΠΡΟΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ: ΠΟΙΟΣ ΠΕΙΡΑΞΕ ΤΟ DVD, ΤΙ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕ ΤΟ ΚΟΜΜΕΝΟ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΕΚΒΙΑΖΕΙ ΠΟΙΟΝ
(ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ , ΤΑ ΝΕΑ της 08.02.2008)

ΠΟΥ "ΣΑΙ ΚΑΗΜΕΝΕ ΠΕΡΙΚΛΗ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΟΝ "ΠΗΡΙΚΛΗΣ"

ΠΟΥ "ΣΑΙ ΚΑΗΜΕΝΕ ΠΕΡΙΚΛΗ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΟΝ "ΠΗΡΙΚΛΗΣ"
(ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΝΤΙΚΙ της 07.02.2008)

ΣΤΟ ΒΩΜΟ ΤΟΥ ΚΕΡΔΟΥΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ, ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΜΕ ΤΗ ΖΩΗ

ΣΤΟ ΒΩΜΟ ΤΟΥ ΚΕΡΔΟΥΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ, ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΜΕ ΤΗ ΖΩΗ
(ΤΑ ΝΕΑ της 06.02.2008)

ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΓΝΩΣΤΟΙ-ΑΓΝΩΣΤΟΙ

ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΓΝΩΣΤΟΙ-ΑΓΝΩΣΤΟΙ
(ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ, ΤΑ ΝΕΑ της 04.02.2008)

ΤΟΥ ΛΕΙΠΕΙ ΜΟΝΟ 3 ΤΕΤΡΑΓΩΝΙΚΑ ΕΚΑΤΟΣΤΑ ΜΟΥΣΤΑΚΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΣΤΟΛΗ

ΤΟΥ ΛΕΙΠΕΙ ΜΟΝΟ 3 ΤΕΤΡΑΓΩΝΙΚΑ ΕΚΑΤΟΣΤΑ ΜΟΥΣΤΑΚΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΣΤΟΛΗ
(ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ/ '&7' της 03.02.2008)

ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ ΛΙΤΟΤΗΤΑ

ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ ΛΙΤΟΤΗΤΑ
(ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ της 03.02.2008)

Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΑΔΕΡΦΟΣ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΦΥΤΕΥΕΙ ΤΣΙΠΑΚΙΑ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΔΗΜΗΙΟΥΡΓΗΜΑ ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ ΦΥΣΗΣ

Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΑΔΕΡΦΟΣ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΦΥΤΕΥΕΙ ΤΣΙΠΑΚΙΑ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΔΗΜΗΙΟΥΡΓΗΜΑ ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ ΦΥΣΗΣ
(ΤΟ ΒΗΜΑSCIENCE της 03.02.2008)

Η "ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΗ" ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΒΟΡΑ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΤΡΙΤΟ ΚΟΣΜΟ

Η "ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΗ" ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΒΟΡΑ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΤΡΙΤΟ ΚΟΣΜΟ
(ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ/'&7', της 03.02.2008)

ΚΟΚΚΙΝΟΣΚΟΥΦΙΤΣΑ (ΜΕΡΟΣ ΠΡΩΤΟ)

ΚΟΚΚΙΝΟΣΚΟΥΦΙΤΣΑ  (ΜΕΡΟΣ ΠΡΩΤΟ)
(ΤΟΥ ΚΥΡ, ΤΟ ΒΗΜΑ της 03.02.2008)

ΚΟΚΚΙΝΟΣΚΟΥΦΙΤΣΑ (ΜΕΡΟΣ ΔΕΥΤΕΡΟ)

ΚΟΚΚΙΝΟΣΚΟΥΦΙΤΣΑ (ΜΕΡΟΣ ΔΕΥΤΕΡΟ)
(ΤΟΥ ΚΥΡ, ΤΟ ΒΗΜΑ της 03.02.2008)

ΙΣΤΟΣ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΗΣ ΒΡΩΜΙΚΗΣ ΑΡΑΧΝΗΣ

ΙΣΤΟΣ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΗΣ ΒΡΩΜΙΚΗΣ ΑΡΑΧΝΗΣ
ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΩΝ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΟΥ ΜΑΥΡΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ, (ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥ ΕΠΕΝΔΥΤΗ, της 02-03.02.2008)

ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΕΠΙ ΥΠΟΥΡΓΕΙΑΣ ΤΟΥ κ. ΣΕΜΝΟΤΑΠΕΙΝΑ

ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΕΠΙ ΥΠΟΥΡΓΕΙΑΣ ΤΟΥ κ. ΣΕΜΝΟΤΑΠΕΙΝΑ
(ΑΠΟ ΕΡΕΥΝΑ ΤΟΥ 'CULTURE', ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥ ΕΠΕΝΔΥΤΗ, της 02-03.02.2008)

ΓΛΑΡΟΠΟΥΛΙΑ ΣΕ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗ ΡΥΠΑΝΣΗ ΤΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ

ΓΛΑΡΟΠΟΥΛΙΑ ΣΕ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗ ΡΥΠΑΝΣΗ ΤΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ
(ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΝΕΑ της 01.02.2008)

ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΗΣ ΘΕΩΡΊΑΣ: "ΜΙΑ ΤΡΥΠΑ ΣΤΟ ΝΕΡΟ"

ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΗΣ ΘΕΩΡΊΑΣ: "ΜΙΑ ΤΡΥΠΑ ΣΤΟ ΝΕΡΟ"
(ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΝΕΑ της 01.02.2008)

ΤΟ ΤΕΙΧΟΣ ΤΗΣ ΝΤΡΟΠΗΣ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΗ ΛΩΡΙΔΑ ΤΗΣ ΓΑΖΑΣ ΣΤΗΝ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ. ΤΟ ΑΛΛΟ ΣΤΗ ΛΕΥΚΩΣΙΑ

ΤΟ ΤΕΙΧΟΣ ΤΗΣ ΝΤΡΟΠΗΣ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΗ ΛΩΡΙΔΑ ΤΗΣ ΓΑΖΑΣ ΣΤΗΝ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ. ΤΟ ΑΛΛΟ ΣΤΗ ΛΕΥΚΩΣΙΑ
(Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟ FREE PRESS LIFO, τεύχος 97/30.01.2008)

ΤΑ ΔΟΜΗΜΕΝΑ ΟΜΟΛΟΓΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΔΟΜΗΜΕΝΑ ΒΡΟΜΟΛΟΓΑ

ΤΑ ΔΟΜΗΜΕΝΑ ΟΜΟΛΟΓΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΔΟΜΗΜΕΝΑ ΒΡΟΜΟΛΟΓΑ
ΟΤΑΝ ΠΑΡΑΝΟΜΕΙ Η ΕΞΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΣΙΩΠΑ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ, ΤΟΤΕ ΜΙΛΑΕΙ Η ΣΑΤΙΡΑ (Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ TO FREE PRESS LIFO τεύχος 97/30.01.2008)

ΚΑΘΕ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΦΑΡΣΑ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΩΣ ΦΑΡΣΑ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ

ΚΑΘΕ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΦΑΡΣΑ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ  ΩΣ ΦΑΡΣΑ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ
(ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΝΤΙΚΙ της 31.01.2008)

ΠΕΡΙ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΚΟΥ ΙΔΕΑΣΜΟΥ ΣΤΟ MAXIMUM

ΠΕΡΙ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΚΟΥ ΙΔΕΑΣΜΟΥ ΣΤΟ MAXIMUM
(ΤΟ ΠΟΝΤΙΚΙ της 31.01.2008)

ΠΛΥΝΤΗΡΙΑ SIEMENS ΞΕΠΛΕΝΟΥΝ ΒΡΩΜΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΧΡΗΜΑ

ΠΛΥΝΤΗΡΙΑ SIEMENS ΞΕΠΛΕΝΟΥΝ ΒΡΩΜΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΧΡΗΜΑ
(ΠΗΓΗ : ΤΑ ΝΕΑ της 31.01.2008)

ΤΙ ΣΟΪ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΜΕΙΟΨΗΦΙΕΣ ;

ΤΙ ΣΟΪ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΜΕΙΟΨΗΦΙΕΣ ;
(ΠΗΓΗ : ΤΑ ΝΕΑ της 31.01.2008)

ΟΙ ΚΑΛΟΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΚΑΛΟΥΣ ΚΟΥΜΠΑΡΟΥΣ

ΟΙ ΚΑΛΟΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΚΑΛΟΥΣ ΚΟΥΜΠΑΡΟΥΣ
(ΤΟ ΠΟΝΤΙΚΙ της 31.01.2008)

Ο ΜΑΝΙΑΚΟΣ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΣ ΕΠΙΤΙΘΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΗ ΚΑΙ ΣΤΟ ΝΟΤΟ

Ο ΜΑΝΙΑΚΟΣ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΣ ΕΠΙΤΙΘΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΗ ΚΑΙ ΣΤΟ ΝΟΤΟ
(ΠΗΓΗ : ΤΑ ΝΕΑ της 31.01.2008)

ΝΕΟΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ "ΕΛΕΥΘΕΡΗ" ΑΓΟΡΑ ΟΡΓΑΝΩΝ

ΝΕΟΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ "ΕΛΕΥΘΕΡΗ" ΑΓΟΡΑ ΟΡΓΑΝΩΝ
(ΠΗΓΗ : ΤΑ ΝΕΑ της 31.01.2008)

ΤΟ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ... ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΕΝΟΣ ΤΡΑΓΟΥ

ΤΟ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ... ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΕΝΟΣ ΤΡΑΓΟΥ
(ΤΟ ΠΟΝΤΙΚΙ της 31.01.2008)

MADE IN USA

MADE IN USA
(ΤΟ ΠΟΝΤΙΚΙ της 31.01.2008)

...ΚΟΝΤΟΛΙΖΑ ΤΗΣ ΝΤΟΡΑΣ ΚΟΡΝΙΖΑ...

...ΚΟΝΤΟΛΙΖΑ ΤΗΣ ΝΤΟΡΑΣ ΚΟΡΝΙΖΑ...
(ΤΟ ΠΟΝΤΙΚΙ της 31.01.2008)

ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΣΤΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΗΣ ΒΑΪΜΑΡΗΣ ΣΤΟ ΤΡΙΤΟ ΡΑΪΧ

ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΣΤΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΗΣ ΒΑΪΜΑΡΗΣ ΣΤΟ ΤΡΙΤΟ ΡΑΪΧ
ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ. ΔΕΝ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΣ, ΟΙ ΠΑΡΑΓΩΓΟΙ, ΟΙ ΣΚΗΝΟΘΕΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ 'ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ' ΚΟΜΠΑΡΣΟΙ. ΤΟ ΕΡΓΟ ΞΑΝΑΓΥΡΙΖΕΤΑΙ ΣΕ ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΚΔΟΧΕΣ ΚΑΙ ΣΕ ΕΚΔΟΧΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗΣ. ΠΟΤΕ ΠΙΑ ΦΑΣΙΜΣΟΣ. ( Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΝΕΑ της 30.01.2008)

ΚΟΣΜΟΣ ΠΑΕΙ ΚΙ" ΕΡΧΕΤΑΙ...

ΚΟΣΜΟΣ ΠΑΕΙ ΚΙ" ΕΡΧΕΤΑΙ...
Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΗΓΕ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟΝ ΚΟΥΜΠΑΡΟ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΑΓΚΥΡΑ. ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΠΗΓΕ ΚΑΙ ΤΙ ΣΥΜΦΩΝΗΣΕ. ΤΟ ΠΛΩΤΟ ΓΑΙΟΤΡΥΠΑΝΟ ΒΓΗΚΕ ΑΜΕΣΩΣ ΓΙΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΜΕ ΠΡΩΤΟ ΣΤΑΘΜΟ ΤΟΝ ΚΟΛΠΟ ΞΗΡΟΥ, ΜΕΤΑΞΥ ΚΩ ΚΑΙ ΡΟΔΟΥ. ΑΝ , ΛΕΜΕ , ΑΝ ΞΕΜΥΤΗΣΕΙ ΛΙΓΟ ΠΙΟ 'ΔΩ ΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΤΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΝΑ ΦΩΝΑΞΕΙ "ΒΥΘΙΣΑΤΕ ΤΟ ΓΑΙΟΤΡΥΠΑΝΟ" ; (ΕΙΔΗΣΗ ΚΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑ ΝΕΑ της 30.01.2008)

ΠΛΑΣΤΙΚΟ ΧΡΗΜΑ, ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΙΚΑ ΔΑΝΕΙΑ, ΔΑΝΕΙΚΙΑ ΖΩΗ, ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΣΚΛΑΒΙΑ

ΠΛΑΣΤΙΚΟ ΧΡΗΜΑ, ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΙΚΑ ΔΑΝΕΙΑ, ΔΑΝΕΙΚΙΑ ΖΩΗ, ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΣΚΛΑΒΙΑ
(Η ΣΥΝΘΕΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ 'ΤΟ ΕΘΝΟΣ' της 28.01.2008)

ΝΑ ΔΙΩΞΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟ ΣΕΡΙΦΗ ΠΟΥ ΜΠΗΚΕ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΤΟ 114

ΝΑ ΔΙΩΞΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟ ΣΕΡΙΦΗ ΠΟΥ ΜΠΗΚΕ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΤΟ 114
(ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ "ΚΑΜΙΑ ΠΑΤΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕΛΛΟΘΑΝΑΤΟΥΣ", 'ΤΟ ΕΘΝΟΣ' της 28.01.2008)

ΑΓΑΝΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ...ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΣΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΚΡΟΠΟΛΗ

ΑΓΑΝΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ...ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΣΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΚΡΟΠΟΛΗ
(Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΠΟ 'ΤΟ ΕΘΝΟΣ' ητς 28.01.2008)

Ο ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΣΤΟ ΠΕΡΑΜΑ

Ο ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΣΤΟ ΠΕΡΑΜΑ
(ΠΗΓΗ : ΤΑ ΝΕΑ της 28.01.2008)

ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΣ, ΔΙΑΚΟΜΜΑΤΙΚΟΣ, ΕΝΔΟΚΟΜΜΑΤΙΚΟΣ, ΔΙΑΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΟΣ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ ΔΙΑΛΟΓΟΣ

ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΣ, ΔΙΑΚΟΜΜΑΤΙΚΟΣ, ΕΝΔΟΚΟΜΜΑΤΙΚΟΣ, ΔΙΑΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΟΣ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ ΔΙΑΛΟΓΟΣ
(ΠΗΓΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ, ΕΨΙΛΚΟΝ, "Ε", τεύχος 876/27.01.2008)

ΣΧΕΣΕΙΣ ΣΤΟΡΓΗΣ

ΣΧΕΣΕΙΣ ΣΤΟΡΓΗΣ
(ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΛΕΤΣΙΟΥ. ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟΥΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΤΟΥ ΡΕΥΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΕΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ ΠΟΥ ΑΠΟΚΑΛΕΙΤΑΙ "ΗΠΙΟΣ ΟΥΜΑΝΙΣΜΟΣ" . ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΣ, τεύχος 413/26.01.2008)

ΠΕΡΙΠΑΤΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ

ΠΕΡΙΠΑΤΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ
(ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥ ΕΠΕΝΔΥΤΗ της 26.01.2008)

ΚΑΡΑΒΑΝΙ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΩΝ ΕΠΕΝΔΥΤΩΝ ΦΤΑΝΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

ΚΑΡΑΒΑΝΙ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΩΝ ΕΠΕΝΔΥΤΩΝ ΦΤΑΝΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
(ΠΗΓΗ : ΤΟ ΠΟΝΤΙΚΙ-GLOBAL της 24.01.2008)

ΠΡΟΣ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ

ΠΡΟΣ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ
(ΤΟΥ ΛΕΟΝΤΑ ΚΑΡΑΠΑΝΑΓΙΩΤΗ, Όπως παρουσιάστηκαν από τον Γιάννη Πολίτη , ΤΑ ΝΕΑ της 21.01.2008 και αναδημοσιεύτηκαν ΤΟ ΠΟΝΤΙΚΙ της 14.01.2008)

ΚΑΘΟΛΙΚΗ Η ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ ΤΟΥ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΥ, ΤΩΝ ΘΕΣΜΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΕΚΦΡΑΣΗΣ ΤΟΥ.ΤΩΡΑ ΝΕΟ ΟΡΑΜΑ

ΚΑΘΟΛΙΚΗ Η ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ ΤΟΥ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΥ, ΤΩΝ ΘΕΣΜΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΕΚΦΡΑΣΗΣ ΤΟΥ.ΤΩΡΑ ΝΕΟ ΟΡΑΜΑ
(ΓΚΑΛΟΠ ΤΗΣ METRON ANALYSIS, ΤΟ ΠΟΝΤΙΚΙ της 24.01.2008)

"ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΝΗΚΕΙ. ΤΟ ΔΑΝΕΙΣΤΗΚΑΜΕ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ"

"ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΝΗΚΕΙ. ΤΟ ΔΑΝΕΙΣΤΗΚΑΜΕ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ"
(ΠΗΓΗ: ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ της 23.01.2008)

Ο ΕΘΝΙΚΟΣ ΔΙΑΦΩΤΙΣΤΗΣ ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΕΤΑΙ...ΩΣ ΑΠΟΣΜΗΤΙΚΟ

Ο ΕΘΝΙΚΟΣ ΔΙΑΦΩΤΙΣΤΗΣ ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΕΤΑΙ...ΩΣ ΑΠΟΣΜΗΤΙΚΟ
(ΠΗΓΗ: ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ της 22.01.2008)

ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΦΤΙΑΞΤΟ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ

ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΦΤΙΑΞΤΟ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ
ΑΝ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΑΣ ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΠΑΣΟΚ ΜΕΡΙΑ, ΤΟΤΕ ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΚΑΤΙ ΣΧΕΤΙΚΟ ΚΑΙ ΠΡΟΤΕΙΝΤΕ ΤΟ. ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΑΥΤΟΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΥΤΟΝΟΜΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΧΟΙ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟΙ. (ΠΗΓΗ : ΤΑ ΝΕΑ της 22.01.2008)

ΟΙ ΕΛΕΦΑΝΤΕΣ ΔΙΑΚΡΙΝΟΝΤΑΙ ΣΕ ΠΑΛΙΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΧΑΥΛΙΟΔΟΝΤΕΣ ΚΑΙ ΣΕ ΝΕΟΥΣ ΧΟΝΤΡΟΠΕΤΣΟΥΣ.

ΟΙ ΕΛΕΦΑΝΤΕΣ ΔΙΑΚΡΙΝΟΝΤΑΙ ΣΕ ΠΑΛΙΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΧΑΥΛΙΟΔΟΝΤΕΣ ΚΑΙ ΣΕ ΝΕΟΥΣ ΧΟΝΤΡΟΠΕΤΣΟΥΣ.
ΕΖΗΣΕ ΠΡΙΝ ΑΠΟ 3 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ . ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΧΑΥΛΙΟΔΟΝΤΕΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΙ ΑΠΟ 5 ΜΕΤΡΑ. ΟΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΒΡΕΘΕΙ ΠΟΤΕ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ. (ΠΗΓΗ: ΤΑ ΝΕΑ της 22.01.2008)

ΟΙ ΑΣΠΟΝΔΟΙ ΦΙΛΟΙ

ΟΙ ΑΣΠΟΝΔΟΙ ΦΙΛΟΙ
ΕΤΣΙ Ο ΤΖΙΜΗΣ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΕΝΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΛΕΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ 'ΑΚΑΤΟΝΟΜΑΣΤΟΥ. '(ΠΗΓΗ: ΟΜΕΡΤΑ)

"Ο ΡΟΜΠΕΝ ΤΩΝ ΧΑΖΩΝ", ή ΜΗΠΩΣ Ο ΛΟΓΟΣ ΠΕΡΙ ΖΙΕΜΕΝΣ ΤΩΝ ΜΙΖΩΝ ;

"Ο ΡΟΜΠΕΝ ΤΩΝ ΧΑΖΩΝ", ή ΜΗΠΩΣ Ο ΛΟΓΟΣ ΠΕΡΙ ΖΙΕΜΕΝΣ ΤΩΝ ΜΙΖΩΝ ;
ΜΑΣΤΙΓΩΝΕΙ ΑΛΥΠΗΤΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ, ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ "ΠΑΤΗΣΕΙ ΤΟ ΚΟΥΜΠΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΙΝΑΞΕΙ ΟΛΟΥΣ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ". ΟΧΙ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΕΚΒΙΑΣΜΟ, ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΦΙΛΙΚΗ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΠΡΟΣ ΧΟΡΗΓΟΥΣ. ΣΣΣΣΣΤ Η 'ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ' ΚΟΙΜΑΤΑΙ....ΞΕΚΟΥΡΑΖΕΤΑΙ. ( Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ της 20.01.2008)

ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΚΑΙ ΧΡΟΝΟΥΣ

ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΚΑΙ ΧΡΟΝΟΥΣ
(ΠΗΓΗ: ΤΑ ΝΕΑ της 21.01.2008)

40 ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΙ "ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΝΤΑΙ" Σ" ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΧΟΥΡΙ ΣΤΗΝ ΑΡΤΑ ΕΝΑΝΤΙ 2.200 ΕΥΡΩ ΤΟ ΜΗΝΑ. ΑΝ ΗΤΑΝ ΙΝΔΟΙ;

40 ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΙ "ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΝΤΑΙ" Σ" ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΧΟΥΡΙ ΣΤΗΝ ΑΡΤΑ ΕΝΑΝΤΙ 2.200 ΕΥΡΩ ΤΟ ΜΗΝΑ. ΑΝ ΗΤΑΝ ΙΝΔΟΙ;
ΑΝ ΗΤΑΝ ΙΝΔΟΙ ΘΑ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΝΤΑΝ ΔΩΡΕΑΝ ΣΤΑ ΑΝΑΨΥΚΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΥΜΗΤΟΥ. (ΠΗΓΗ: ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ της 20.01.2008)

ΠΟΛΛΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ, ΠΟΛΛΑ ΣΕΝΑΡΙΑ, ΠΟΛΛΟΙ ΣΑΡΛΩ. Ο ΤΣΑΡΛΥ ΤΣΑΠΛΙΝ ΗΤΑΝ ΕΝΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ

ΠΟΛΛΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ, ΠΟΛΛΑ ΣΕΝΑΡΙΑ, ΠΟΛΛΟΙ ΣΑΡΛΩ. Ο ΤΣΑΡΛΥ ΤΣΑΠΛΙΝ ΗΤΑΝ ΕΝΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ
(ΠΗΓΗ: ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ της 20.01.2008)

"" Ο ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΠΟΤΑΠΟΤΗΤΑΣ "

"" Ο ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΠΟΤΑΠΟΤΗΤΑΣ "
" ΣΤΗ 'ΔΗΘΕΝ ' ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΕΝ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ ΤΟ 'ΔΗΘΕΝ', Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ", Τάκης Θεοδωρόπουλος, (ΤΑ ΝΕΑ-ΙΔΕΕΣ της 19.01.2008)

"ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΖΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΜΑΧΟΝΤΑΙ"

"ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΖΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΜΑΧΟΝΤΑΙ"
ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΓΩΝΑΣ ΔΕΝ ΠΗΓΕ ΧΑΜΕΝΟΣ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΔΌΘΗΚΑΝ, ( Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ της 20.01.2008)

ΠΕΡΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΕΡΑΜΑ ΣΤΟΝ ΠΗΓΑΙΜΟ ΓΙΑ ΤΟΥ ΜΑΞΙΜΟΥ

ΠΕΡΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΕΡΑΜΑ ΣΤΟΝ ΠΗΓΑΙΜΟ ΓΙΑ ΤΟΥ ΜΑΞΙΜΟΥ
(ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΣ, τεύχος 412/19.01.2008)

Ο ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΚΑΙ ΟΙ "ΕΦΤΑ ΑΔΕΛΦΕΣ"...OF AMERICA

Ο ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΚΑΙ ΟΙ "ΕΦΤΑ ΑΔΕΛΦΕΣ"...OF AMERICA
Ο ΗΛΙΟΣ, Ο ΑΕΡΑΣ, ΤΟ ΝΕΡΟ, Η ΓΕΩΘΕΡΜΙΑ, ΤΟ ΥΔΡΟΓΟΝΟ κλπ. κλπ. ; ΟΙ ΕΛΠΙΔΕΣ. ( ΤΑ ΝΕΑ-ΧΡΗΜΑ, 19.01.2008)

Η "ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΜΕΤΑ" ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ

Η "ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΜΕΤΑ" ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ
(ΤΑ ΝΕΑ της 19.01.2008)

ΣΕΜΝΕΣ ΑΝΤΙΡΡΗΣΕΙΣ

ΣΕΜΝΕΣ ΑΝΤΙΡΡΗΣΕΙΣ
(ΤΑ ΝΕΑ της 19.01.2008)

ΠΡΑΞΗ ΕΘΝΙΚΗΣ ΥΠΟΤΕΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΤΟ ΚΟΥΚΟΥΛΩΜΑ ΤΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΥΠΟΚΛΟΠΩΝ

ΠΡΑΞΗ ΕΘΝΙΚΗΣ ΥΠΟΤΕΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΤΟ ΚΟΥΚΟΥΛΩΜΑ ΤΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΥΠΟΚΛΟΠΩΝ
(ΤΑ ΝΕΑ της 18.01.2008)

ΤΟ ΠΛΙΑΤΣΙΚΟ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ

ΤΟ ΠΛΙΑΤΣΙΚΟ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ
Η ΑΠΑΞΙΩΣΗ ΚΑΙ ΤΟ 'ΣΚΟΤΩΜΑ' ΜΕΓΑΛΩΝ, ΚΕΡΔΟΦΟΡΩΝ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ, ΟΠΩΣ ΟΤΕ, ΔΕΗ, ΕΥΔΑΠ, ΑΤΕ , ΛΙΜΑΝΙΑ, ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΑ κλπ κλπ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΛΛΑ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ . (Η ΣΥΝΘΕΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΝΤΙΚΙ τη; 17.01.2008)

ΔΕΙΚΤΕΣ ΑΝΘΡΩΠΙΣΜΟΥ

ΔΕΙΚΤΕΣ ΑΝΘΡΩΠΙΣΜΟΥ
(ΤΑ ΝΕΑ της 17.01.2008)

Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΑΔΕΡΦΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ

Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΑΔΕΡΦΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ
(ΤΑ ΝΕΑ της 17.01.2008)

ΟΤΑΝ ΤΑ ΠΟΥΛΑΚΙΑ ΝΤΙΝΤΙΒΙΖΟΥΝ ΦΕΡΝΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΟΙΞΗ ;

ΟΤΑΝ ΤΑ ΠΟΥΛΑΚΙΑ ΝΤΙΝΤΙΒΙΖΟΥΝ ΦΕΡΝΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΟΙΞΗ ;
(Η ΣΥΝΘΕΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΝΤΙΚΙ , της 17.01.2008)

ΑΡΡΩΣΤΙΑ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ Η ΔΙΑΦΘΟΡΑ

ΑΡΡΩΣΤΙΑ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ Η ΔΙΑΦΘΟΡΑ
ΔΙΑΦΘΟΡΑ ΥΠΗΡΧΕ ΠΑΝΤΑ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΑΝ ΟΙ ΕΞΟΥΣΙΑΣΤΙΚΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΤΑΞΙΚΕΣ ΕΞΟΥΣΙΕΣ. ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΟΜΩΣ ΠΑΝΤΑ Ο ΚΑΝΟΝΑΣ. ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΜΑΣ , ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΗΣ ΝΕΟΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΚΡΑΤΙΑΣ Η ΔΙΑΦΘΟΡΑ ΕΓΙΝΕ ΚΑΝΟΝΑΣ, ΣΤΑΣΗ ΖΩΗΣ ΠΟΥ ΔΙΑΧΕΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΥΤΤΑΡΑ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ. Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΠΡΟΤΡΕΠΕΙ "ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ ΤΟ ΦΑΡΜΑΚΟ" ΓΙΑ ΤΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΗΣ ΔΙΑΦΘΟΡΙΤΙΔΑΣ. ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ ΝΑ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΕΙ ΤΟΝ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟ, ΤΗΝ ΠΑΣΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΣΜΟ ΠΟΥ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΤΙΣ ΑΙΤΙΕΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΑΡΡΩΣΤΙΑΣ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΕΚΤΟΣ ΚΙ ΑΝ ΞΥΠΝΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ Ο ΚΑΤΑΠΙΑΣΜΕΝΟΣ ΑΝΤΑΡΤΗΣ ΠΟΥ ΚΡΥΒΕΙ ΜΕΣΑ ΤΟΥ . ΘΑ ΗΤΑΝ Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΚΑΙ Η ΕΚΠΛΗΡΩΣΗ ΥΨΙΣΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ. ( Η ΣΥΝΘΕΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΟ, ΤΑ ΝΕΑ ,της 16.01.2008)

ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΚΑΫΜΕΝΕ ΠΕΡΙΚΛΗ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΤΟΥ ΝΙΚΗΤΑ

ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΚΑΫΜΕΝΕ ΠΕΡΙΚΛΗ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΤΟΥ ΝΙΚΗΤΑ
(Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΝΕΑ της 16.01.2008)

Η ΕΠΙΔΡΟΜΗ ΤΩΝ ΛΗΣΤΩΝ, ΤΟ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟ ΕΜΠΟΡΙΟ, ΟΙ ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΩΤΩΝ 15 ΗΜΕΡΩΝ ΤΟΥ 2008.

Η ΕΠΙΔΡΟΜΗ ΤΩΝ ΛΗΣΤΩΝ, ΤΟ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟ ΕΜΠΟΡΙΟ, ΟΙ ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΩΤΩΝ 15 ΗΜΕΡΩΝ ΤΟΥ 2008.
(ΤΑ ΝΕΑ ΤΗς 16.01.2008)

ΑΡΑΧΝΙΑΣΜΕΝΑ ΚΡΑΝΙΑ ΜΕΛΕΤΟΥΝ ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΕΣ ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΒΑΛΛΟΥΝ ΣΤΟ ΑΡΧΕΙΟ

ΑΡΑΧΝΙΑΣΜΕΝΑ ΚΡΑΝΙΑ ΜΕΛΕΤΟΥΝ ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΕΣ ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΒΑΛΛΟΥΝ ΣΤΟ ΑΡΧΕΙΟ
(ΤΟ ΣΚΙΤΣΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΚΤΥΟ του Νίκου Λαγκαδινού, 16.01.2008)

ΟΙ ΣΚΟΤΕΙΝΟΙ ΚΥΚΛΟΙ ΤΟΥ ΜΑΞΙΜΟΥ

ΟΙ ΣΚΟΤΕΙΝΟΙ ΚΥΚΛΟΙ ΤΟΥ ΜΑΞΙΜΟΥ
(ΤΑ ΝΕΑ της 14.01.2008)

ΜΕΤΑΛΛΑΓΜΕΝΑ ΤΡΟΦΙΜΑ, ΜΕΤΑΛΛΑΓΜΕΝΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ, ΜΕΤΑΛΛΑΓΜΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

ΜΕΤΑΛΛΑΓΜΕΝΑ ΤΡΟΦΙΜΑ, ΜΕΤΑΛΛΑΓΜΕΝΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ, ΜΕΤΑΛΛΑΓΜΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
ΑΠΟ ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ, της 13.01.2008

ΟΣΟΙ ΣΠΕΡΝΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣΤΡΟΒΙΛΟΥΣ ΘΕΡΙΖΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΘΥΕΛΛΕΣ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ

ΟΣΟΙ ΣΠΕΡΝΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣΤΡΟΒΙΛΟΥΣ  ΘΕΡΙΖΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΘΥΕΛΛΕΣ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ
ΔΕΚΑΔΕΣ-ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΝΕΟΙ ΚΑΟΛΥΝΤΑΙ ΚΑΘΕ ΤΟΣΟ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΟΥΝ ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΜΕΡΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΠΟΥ ΤΕΛΙΚΑ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΕΛΑΤΕΙΑΚΟΥ ΠΛΙΑΤΣΙΚΟΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΥ ΠΟΥ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΠΟΙΕΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ, ΤΙΣ ΠΑΙΡΝΟΥΝ, ΧΤΕΣ ΤΑ "ΠΡΑΣΙΝΑ", ΣΗΜΕΡΑ "ΤΑ ΓΑΛΑΖΙΑ ΠΑΙΔΙΑ", ΟΠΩΣ ΕΝΑΛΛΑΞ ΚΑΙ ΞΕΔΙΑΝΤΡΟΠΑ ΣΤΑΜΠΑΡΟΝΤΑΙ ΤΑ ΑΝΕΡΓΑ ΠΑΙΔΙΑ . ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΤΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΚΛΑΥΘΜΩΝΟΣ. (Η ΦΩΟΓΡΑΦΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ, της 13.01. και 10.02.2008)

"CULTURA NA FYGOYME"

"CULTURA NA FYGOYME"
ΑΠΟ ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ "Ε", τεύχος 874/13.01.2008

ΤΟ ΟΡΑΜΑ ΤΟΥ "ΠΡΟΣΤΑΤΗ" ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ

ΤΟ ΟΡΑΜΑ ΤΟΥ "ΠΡΟΣΤΑΤΗ" ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ  ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ
ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΕ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ. ΕΠΕΣΕ ΑΠΟ ΤΗ ΓΕΦΥΡΑ. ( Η ΣΥΝΘΕΣΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ "Ε", τεύχος 874/13.01.2008)

Ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΞΕΒΡΑΚΩΤΟΣ. ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΞΕΔΟΝΤΙΑΣΜΑ

Ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΞΕΒΡΑΚΩΤΟΣ. ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΞΕΔΟΝΤΙΑΣΜΑ
ΑΠΟ ΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΘΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ "ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ" ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΣΟΥΛΑ . (ΤΑ ΝΕΑ της 11.01.2008))

Ο ΤΡΟΧΟΣ , ΟΙ ΜΥΛΟΠΕΤΡΕΣ, ΤΟ ΛΙΟΤΡΙΒΙ , ΤΟ ΛΑΔΙ, Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ , Ο ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ...

Ο ΤΡΟΧΟΣ , ΟΙ ΜΥΛΟΠΕΤΡΕΣ, ΤΟ ΛΙΟΤΡΙΒΙ , ΤΟ ΛΑΔΙ, Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ , Ο ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ...
ΠΩΣ ΕΙΠΑΤΕ ΟΤΙ ΛΕΓΕΤΑΙ Ο "ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ" ΠΟΥ ΒΓΑΖΕΙ ΜΕ ΧΙΛΙΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΤΟ ΛΑΔΙ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ; ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΣ; ΣΩΣΤΑ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΝΘΡΩΠΟΛΑΔΟ ΤΟ ΒΓΑΖΕΙ Ο ΕΚΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΕΝΟΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΣ. (ΤΑ ΝΕΑ της 11.01.2008)

ΚΟΛΑΤΣΙΟ ΣΤΟ ΛΙΟΤΡΙΒΙ - ΙΣΤΟΡΙΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ

ΚΟΛΑΤΣΙΟ ΣΤΟ ΛΙΟΤΡΙΒΙ - ΙΣΤΟΡΙΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ
ΤΟ ΛΙΟΜΑΖΩΜΑ ΚΡΑΤΑΕΙ ΜΕΡΕΣ. ΠΟΛΛΕΣ ΚΑΙ ΚΡΥΕΣ ΜΕΡΕΣ ΤΟΥ ΧΕΙΜΩΝΑ. ΤΑ ΥΠΟΖΥΓΙΑ, ΠΑΛΙΟΤΕΡΑ, ΤΑ ΤΡΑΚΤΕΡ ΣΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΜΑΣ ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΝ ΤΟ ΛΙΟΚΑΡΠΟ ΑΠΟ ΤΑ ΛΙΟΣΤΑΣΙΑ ΣΤΟ ΛΙΟΤΡΙΒΙ. ΟΙ ΜΥΛΟΠΕΤΡΕΣ ΣΥΝΘΛΙΒΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΛΤΟΠΟΙΟΥΝ ΤΟ ΛΙΟΚΑΡΠΟ. ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΟΛΤΟ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΑΠΟΣΠΑΤΑΙ ΤΟ ΛΑΔΙ. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΕΝΕΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΛΙΟΚΟΚΙ. ΑΡΙΣΤΗ ΖΩΟΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΥΨΗΛΗΣ ΘΕΡΜΙΔΙΚΗΣ ΑΞΙΑΣ ΚΑΥΣΙΜΗ ΥΛΗ. ΕΝΑ ΜΕΡΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΛΙΟΚΟΚΙ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΣΤΙΑ ΤΟΥ ΛΙΟΤΡΙΒΙΟΥ ΓΙΑ ΘΕΡΜΑΝΣΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΑΓΕΙΡΕΥΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΤΕΣ. ΕΔΩ Η ΓΕΡΟΝΤΙΣΣΑ ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ ΤΟ ΚΟΛΑΤΣΙΟ. ΜΕΓΑΛΕΣ ΚΑΡΒΕΛΙΣΙΕΣ ΦΕΤΕΣ ΑΠΟ ΖΥΜΩΤΟ ΨΩΜΙ ΨΗΜΕΝΕΣ, ΣΑΝ ΕΡΓΟ ΤΕΧΝΗΣ, ΣΤΗ ΦΩΤΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΛΙΟΚΟΚΙ ΒΡΕΧΟΝΤΑΙ ΜΕ ΑΦΘΟΝΟ ΦΡΕΣΚΟ ΛΑΔΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΛΑΤΣΙΟ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟ.ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΤΕΛΕΤΟΥΡΓΙΑ ΑΝΟΙΧΤΗ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΜΕΡΟΣ ΠΟΛΛΟΙ ΓΑΒΡΙΑΔΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΙ , ΓΝΩΣΤΟΙ ΚΑΙ ΑΓΝΩΣΤΟΙ ΣΤΟΥΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ. ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΤΙΚΟΤΕΡΟ ΔΙΑΤΟΛΟΓΙΟ ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΗΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ ΠΟΥ ΜΕΤΡΑΕΙ ΙΣΤΟΡΙΑ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΧΡΟΝΩΝ. ΜΙΑ ΑΠΑΡΑΜΙΛΛΗ ΓΑΣΤΡΙΜΑΡΓΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΠΟΥ ΑΞΙΖΕΙ ΤΟΝ ΚΟΠΟ ΝΑ ΕΠΙΔΙΩΞΕΤΕ ΝΑ ΤΗ ΔΟΚΙΜΑΣΕΤΕ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙΤΕ ΣΕ ΑΑΥΘΕΝΤΙΚΟ ΛΑΔΟΝΑΟ, ΣΕ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ ΛΙΟΤΡΙΒΙ. (Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΛΙΟΤΡΙΒΙ ΤΗΣ ΜΑΝΗΣ ΠΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΑΠΟ ΤΟ 1885 ΜΕ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ ΤΡΟΠΟ, ΤΑ ΝΕΑ της 11.01.2008)

ΙΚΑΡΟΣ :Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ (ΑΝΩ-ΘΡΩΣΚΩ) ΚΑΙ Ο ΠΟΘΟΣ ΤΟΥ ΝΑ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ...ΝΑ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ...ΝΑ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ ΨΗΛΑ

ΙΚΑΡΟΣ :Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ (ΑΝΩ-ΘΡΩΣΚΩ) ΚΑΙ Ο ΠΟΘΟΣ ΤΟΥ ΝΑ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ...ΝΑ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ...ΝΑ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ ΨΗΛΑ
ΑΣ ΦΑΝΤΑΣΤΟΥΜΕ ΕΣΤΩ ΓΙΑ ΜΙΑ ΣΤΙΓΜΗ, ΠΟΣΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΘΑ ΗΤΑΝ Ο ΚΟΣΜΟΜΣ ΜΑΣ ΑΝ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ ΤΩΝ ΕΞΟΥΣΙΩΝ ΔΙΔΑΣΚΟΜΑΣΤΑΝ ΤΙΣ ΜΥΘΟΛΟΓΙΕΣ ΤΩΝ ΛΑΩΝ ; ΚΙ' ΑΝ ΕΚΤΙΜΗΣΟΥΜΕ ΠΩΣ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟ ΘΑ ΗΤΑΝ, ΤΟΤΕ ΑΣ ΦΑΝΤΑΣΤΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΜΟΡΟΥΣΑΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΕΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΤΙ. (ΠΗΓΗ : ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΥΘΟΛΟΓΙΑ. ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΣΙΓΜΑ)

ΤΟ "AMERICAN DREAM" ΑΥΤΟΠΡΟΣΩΠΩΣ

ΤΟ "AMERICAN DREAM" ΑΥΤΟΠΡΟΣΩΠΩΣ
ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ της 11.01.2008

ΤΟ ΚΕΡΔΟΣ ΣΚΟΤΩΝΕΙ

ΤΟ ΚΕΡΔΟΣ ΣΚΟΤΩΝΕΙ
"Ε", τεύχος 873/05-06-01.2008

ΤΟ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΚΟ. ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ. ΕΧΟΥΜΕ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ

ΤΟ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΚΟ. ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ. ΕΧΟΥΜΕ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ
"Ε", τεύχος 873/05-06.01.2008

ΤΟ ΚΕΡΔΟΣ ΕΜΠΡΗΣΤΗΣ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΖΩΗΣ

ΤΟ ΚΕΡΔΟΣ ΕΜΠΡΗΣΤΗΣ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΖΩΗΣ
ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥ ΕΠΕΝΔΥΤΗ, της 04-06.01.2008

Η ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΙΚΗ ΠΑΓΙΔΑ, ή Η ΨΕΥΔΑΙΣΘΗΣΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ. ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΚΑΚΟ

Η ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΙΚΗ ΠΑΓΙΔΑ, ή Η ΨΕΥΔΑΙΣΘΗΣΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ. ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΚΑΚΟ
"Ε", τεύχος 873/ 05-06.01.2008

ΟΙ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΤΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ

ΟΙ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΤΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ
"Ε", τεύχος 873/05-06.01.2008

"ΟΛΙΓΑΡΧΙΚΟΣ ΚΟΜΟΥΝΙΣΜΟΣ" ή ΜΑΝΙΑΚΟΣ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΣ ;

"ΟΛΙΓΑΡΧΙΚΟΣ ΚΟΜΟΥΝΙΣΜΟΣ" ή ΜΑΝΙΑΚΟΣ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΣ ;
ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥ ΕΠΕΝΔΥΤΗ, της 04-06.01.2008

ΟΙ ΧΡΥΣΕΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ΣΤΟΝ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟ

ΟΙ ΧΡΥΣΕΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ΣΤΟΝ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟ
ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥ ΕΠΕΝΔΥΤΗ, της 05-06.01.2008

ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΚΑΙ Ο ΓΥΠΑΣ ΣΕ ΜΕΓΕΘΥΝΣΗ

ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΚΑΙ Ο ΓΥΠΑΣ ΣΕ ΜΕΓΕΘΥΝΣΗ

ΦΩΤΟΒΟΛΤΑϊΚΑ. Ο ΗΛΙΟΣ ΠΗΓΗ ΖΩΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ

ΦΩΤΟΒΟΛΤΑϊΚΑ. Ο ΗΛΙΟΣ ΠΗΓΗ ΖΩΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ
"Ε", τεύχος 873/05-06.01.2008

ΤΑ "ΣΕΜΝΑ ΚΑΙ ΤΑΠΕΙΝΑ" ΑΝΑΨΥΚΤΗΡΙΑ

ΤΑ "ΣΕΜΝΑ ΚΑΙ ΤΑΠΕΙΝΑ" ΑΝΑΨΥΚΤΗΡΙΑ
ΝΑ ΜΗΔΕΝΙΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΝΟΧΗ ΜΑΣ ΣΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ (ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ της06.01.2008)

"ΔΟΞΑΣΤΕ ΤΟΥΣ" . ΥΠΕΧΩΔΕ, ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΕΣ, ΔΗΜΟΙ-ΚΟΙΝΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ " ΕΞΥΠΝΟΙ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ", ΜΑΣ, ΒΡΩΜΙΖΟΥΝ

"ΔΟΞΑΣΤΕ ΤΟΥΣ" . ΥΠΕΧΩΔΕ, ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΕΣ, ΔΗΜΟΙ-ΚΟΙΝΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ " ΕΞΥΠΝΟΙ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ", ΜΑΣ, ΒΡΩΜΙΖΟΥΝ
ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΟ "ΒΛΕΠΟΥΝ ΕΞΥΠΝΑ ΤΟ ΠΡΑΜΑ". . ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΠΙΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΑ ΝΕΡΑ ΤΗΣ ΛΙΜΝΗΣ ΜΑΡΑΘΩΝΑ ;

ΚΑΝΟΝΙΑ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΒΟΥΤΗΡΟ Η "ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ" ΣΤΟΝ ΤΡΙΤΟ ΚΟΣΜΟ

ΚΑΝΟΝΙΑ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΒΟΥΤΗΡΟ Η "ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ" ΣΤΟΝ ΤΡΙΤΟ ΚΟΣΜΟ
ΛΗΣΤΕΨΑΝ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΤΗΣ ΑΦΡΙΚΗΣ. ΕΣΥΡΑΝ ΣΚΛΑΒΟΥΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΗΝ ΑΦΗΝΟΥΝ ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΙ ΑΠΟ ΤΟ AIDS. ΕΠΕΙΔΗ ΠΑΡ' ΟΛΑ ΑΥΤΑ Η ΑΦΡΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΕΚΕΤΑΙ ΤΗ "ΒΟΗΘΑΝΕ" ΝΑ ΑΥΤΟΕΞΟΝΤΩΘΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΜΜΦΥΛΙΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΟΠΙΚΟΥΣ ΠΟΛΕΜΟΥΣ. (¨ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΣ, τεύχος 410/04.01.2008)

3ος ΚΟΣΜΟΣ: ΣΟΥΔΑΝ 23.3.1993. ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΚΑΙ Ο ΓΥΠΑΣ, ή μήπως "Ο ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΣ ΚΑΙ Η ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ;"

3ος ΚΟΣΜΟΣ: ΣΟΥΔΑΝ 23.3.1993. ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΚΑΙ Ο ΓΥΠΑΣ, ή μήπως "Ο ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΣ ΚΑΙ Η ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ;"
ΤΑ ΝΕΑ της 30.12.2001 . Ο Φωτοφράφος αυτοκτόνησε από ευαισθησία. Όχι εκείνοι που οδήγησαν το Σουδάν , την Αφρική και τον Πλανήτη μας σ' αυτή την κατάσταση ζουν και συνεχίζουν το έργο τους. Εμείς τι κάνουμε;

ΚΑΙ ΟΙ ΧΟΥΛΙΓΚΑΝΟΙ ΕΧΟΥΝ ΨΗΦΟ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ

ΚΑΙ ΟΙ ΧΟΥΛΙΓΚΑΝΟΙ ΕΧΟΥΝ ΨΗΦΟ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ
ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΤΑ ΑΦΗΝΩ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΤΕΤΟΙΑ ΦΥΝΤΑΝΙΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ . (ΤΑ ΝΕΑ της 07.01.2008)

"GOOD MORNING VIETNAM" (01.02.1968)

"GOOD MORNING VIETNAM" (01.02.1968)
ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΣ, 04.01.2008

Η ΓΥΜΝΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΣΜΟΥ

Η ΓΥΜΝΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΣΜΟΥ
ΤΑ ΝΕΑ της 30.12.2001

"GOOD MORNING VIETNAM". 08.06.1972

"GOOD MORNING VIETNAM". 08.06.1972
ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΙΤΛΟ: ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ "ΕΚΠΤΑΙΔΕΥΤΕΣ ΣΕ ΩΡΑ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑΣ ΜΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΒΟΜΒΕΣ ΝΑΠΑΛΜ". ΤΑ ΝΕΑ , της 30.12.2001

Η ΑΦΡΙΚΗ ΠΕΘΑΙΝΕΙ ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΨΑ. ΚΙ" ΟΜΩΣ ΣΤΗΝ ΑΦΡΙΚΗ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟΘΕΜΑΤΑ ΝΕΡΟΥ. ΓΙΑΤΙ;

Η ΑΦΡΙΚΗ ΠΕΘΑΙΝΕΙ ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΨΑ. ΚΙ" ΟΜΩΣ ΣΤΗΝ ΑΦΡΙΚΗ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟΘΕΜΑΤΑ ΝΕΡΟΥ. ΓΙΑΤΙ;
Η ΦΥΣΗ ΠΑΡΕΧΕΙ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΣΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΒΑΣΙΚΑ ΖΩΤΙΚΑ ΑΓΑΘΑ. Ο ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΣ ΤΑ ΜΕΤΑΤΡΕΨΕ ΒΙΑΙΑ ΣΕ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑΤΑ. ΟΙ ΠΟΛΕΜΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΡΟ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙ Α ΤΟΥ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΗΓΕΜΟΝΙΑΣ. Η ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΔΙΨΑΕΙ. Η ΖΩΗ ΣΤΟΝ ΠΛΗΝΗΤΗ ΓΗ ΑΠΕΙΛΕΙΤΑΙ.

Η ΚΟΣΜΟΓΟΝΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ. ΑΠΛΑ ΣΥΝΤΕΛΕΙΤΑΙ.ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ ΑΠΟ ΤΗ ΖΩΗ ΚΑΙ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ ΑΣΤΕΡΩΝ

Η ΚΟΣΜΟΓΟΝΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ. ΑΠΛΑ ΣΥΝΤΕΛΕΙΤΑΙ.ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ ΑΠΟ ΤΗ ΖΩΗ ΚΑΙ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ ΑΣΤΕΡΩΝ
Αφιερωμένη εξαιρετικά στους κουτοπόνηρους δημιουργιστές-σκοταδιστές και στους αφελείς οπαδούς τους. ΠΗΓΗ : NATIONAL GEOGRAPHIC, τεύχος Νοέμβρη 2007